Ухвала
від 16.09.2013 по справі 353/1341/13-к
ТЛУМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 353/1341/13-к

Провадження № 1-кс/353/102/13

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

16 вересня 2013 року місто Тлумач

Слідчий суддя Тлумацького районного суду Івано-Франківської області Гавриш Я.М.

за участю секретаря Гуцуляк Г.Я.

прокурора прокуратури Тлумацького району ОСОБА_1

розглянув клопотання старшого слідчого СВ Тлумацького РВ УМВС України в Івано-Франківській області майора міліції ОСОБА_2, погоджене прокурором прокуратури Тлумацького району юристом 3 класу ОСОБА_1, у кримінальному провадженні №12013090240000299, зареєстрованому у Єдиному реєстрі досудових розслідувань 22.06.2013 р. про тимчасовий доступ до документів, а саме: матеріалів реєстраційної справи приватного підприємства «Кут Хлібороба» (ідентифікаційний код юридичної особи 37582782 с. Кутище вул. Центральна-42 «А» Тлумацького району), що перебувають у володінні реєстраційної служби Тлумацького районного управління юстиції, за адресою: м. Тлумач площа ОСОБА_3, 17, Івано-Франківська області.

Клопотання надійшло до суду « 16» вересня 2013 року.

Суд перевірив надані матеріали клопотання, включаючи витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, у рамках якого було подано клопотання, та, дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку прокурора, -

в с т а н о в и в :

Клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів відповідає вимогам ст. 160 КПК України.

В клопотання зазначені наступні речі та документи: матеріали реєстраційної справи приватного підприємства «Кут Хлібороба» (ідентифікаційний код юридичної особи 37582782 с. Кутище вул. Центральна-42 «А» Тлумацького району), що перебуває у володінні реєстраційної служби Тлумацького районного управління юстиції, за адресою: м. Тлумач площа ОСОБА_3, 17, Івано-Франківська області.

Згідно рапорту о/у СДСБЕЗ Тлумацького РВ УМВС ОСОБА_4В від 12.09.2013 року вказані документи знаходяться у володінні державного реєстратора реєстраційної служби Тлумацького районного управління юстиції, по вул. Макуха, 2 у м. Тлумачі (а.с.6).

Зазначені документи не є документами, до яких заборонено доступ (відповідно до ст. 161 КПК): листуванням або іншою формою обміну інформацією між захисником та його клієнтом або будь-якою особою, яка представляє його клієнта, у зв’язку з наданням правової допомоги, або об’єктами, які додані до такого листування чи інших форм обміну інформацією.

Сторона кримінального провадження, що подала клопотання, довела, що вказані документи перебувають у володінні державного реєстратора реєстраційної служби Тлумацького районного управління юстиції, самі по собі та інформація, яка міститься у них, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, оскільки можуть бути використані як докази; вони не становлять собою або не включають речей і документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Прокурор довів можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів (ч.6 ст.163 КПК України).

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.132, 160, 163, 164 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В :

Надати старшому слідчому СВ Тлумацького РВ УМВС України в Івано-Франківській області майору міліції ОСОБА_2 тимчасовий доступ та можливість вилучити такі документи: матеріали реєстраційної справи приватного підприємства «Кут Хлібороба» (ідентифікаційний код юридичної особи 37582782 с. Кутище вул. Центральна-42 «А» Тлумацького району), що перебувають у володінні державного реєстратора реєстраційної служби Тлумацького районного управління юстиції, по вул. Макуха, 2 у м. Тлумачі Івано-Франківської області.

Ухвала підлягає виконанню старшим слідчим СВ Тлумацького РВ УМВС України в Івано-Франківській області майором міліції ОСОБА_2.

У разі невиконання ухвали може бути постановлена ухвала про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання і вилучення зазначених документів.

Строк дії ухвали 30 (тридцять) днів.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя

Тлумацького районного суду ОСОБА_5

СудТлумацький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення16.09.2013
Оприлюднено04.09.2015
Номер документу49372418
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —353/1341/13-к

Ухвала від 16.09.2013

Кримінальне

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області

Гавриш Я.М. Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні