Постанова
від 13.05.2013 по справі 760/9038/13-п
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 760/9038/13-п

3-3433/13

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30.04.2013 р. суддя Солом'янського районного суду м. Києва Москалюк В.М., розглянувши матеріали, які надійшли від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, директора ТДВ "СК "Рада", проживає за адресою: АДРЕСА_1

за ч. 1 ст. 166-9 КУпАП, -

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до протоколу №8/17-4/21 від 18.04.2013 р. про адміністративне правопорушення складеного головним спеціалістом відділу фінансового моніторингу департаменту розвитку ринків фінансових послуг та фінансового моніторингу ОСОБА_2 за результатами позапланової безвиїзної перевірки ТДВ "Страхова компанія "РАДА" (код за ЄДРПОУ 30779308), яке знаходиться за адресою: вул. Лісова,2, кім. 76/1, м. Бровари, Київська обл., 07400) встановлено порушення вимог п.6 ЗУ "Про запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму", відповідальною за проведення фінансового моніторингу ОСОБА_1, за що передбачена адміністративна відповідальність, відповідно до ст.166-9 КУпАП.

Адміністративний матеріал підлягає поверненню до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, виходячи з наступного.

Відповідно до ст. 256 КУпАП у протоколі про адміністративне правопорушення зазначаються: дата і місце його складання, посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка склала протокол; відомості про особу порушника; місце, час вчинення і суть адміністративного правопорушення; нормативний акт, який передбачає відповідальність за дане правопорушення; прізвища, адреси свідків і потерпілих, якщо вони є; пояснення особи, яка притягається до адміністративної відповідальності; інші відомості, необхідні для вирішення справи.

Протокол підписується особою, яка його склала, і особою, яка притягається до адміністративної відповідальності; при наявності свідків і потерпілих протокол може бути підписано також і цими особами.

У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, в ньому робиться запис про це. Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, має право подати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу, які додаються до протоколу, а також викласти мотиви свого відмовлення від його підписання.

Надсилання адміністративного протоколу поштою або ж неявка особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, до відповідного органу для його підписання не може свідчити про відмову такої особи від підписання протоколу, а також про належне забезпечення права особи подавати пояснення і зауваження щодо змісту протоколу.

Крім того, в матеріалах справи відсутні будь-які підтверджуючі дані, про те, що особа правопорушника запрошувалася для складання та підписання протоколу про адміністративне правопорушення.

Враховуючи викладене, адміністративний матеріал, складений відносно ОСОБА_1 підлягає поверненню до органу, який склав протокол про адміністративне правопорушення для до оформлення, як такий, що був оформлений з порушенням вимог ст. 256 КУпАП.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 256, 278, 280 КУпАП, суддя -

П О С Т А Н О В И В

Адміністративний матеріал про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, направити до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг - для дооформлення.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня її винесення до Апеляційного суду м. Києва через районний суд.

Суддя:

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення13.05.2013
Оприлюднено04.09.2015
Номер документу49399070
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —760/9038/13-п

Постанова від 13.05.2013

Адмінправопорушення

Солом'янський районний суд міста Києва

Москалюк В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні