Ухвала
від 27.06.2012 по справі 15/298
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

Справа № 15/298 27.06.12

за позовом: Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Колос», смт.Володимирець

до відповідача 1: Кабінету Міністрів України, м.Київ

до відповідача 2: Володимирецької селищної ради, смт.Володимирець

за участю третьої особи 1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача : Комунального підприємства «Рівненське обласне бюро технічної інвентаризації», м.Рівне

за участю третьої особи 2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача : Рівненської обласної державної насіннєвої інспекції, м.Рівне

за участю прокуратури Рівненської області, м.Рівне

про визнання свідоцтва про право власності недійсним, визнання права власності та встановлення сервітутів

Представники:

від позивача: ОСОБА_1 -по дов.

від відповідача 1: ОСОБА_2 -гол. спец.

від відповідача 2: не з'явився

від третьої особи 1: не з'явився

від третьої особи 2: не з'явився

В засіданні суду брали участь:

прокурор: не з'явився

В провадженні господарського суду Рівненської області перебувала справи за позовом Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Колос», смт.Володимирець до відповідача 1, Кабінету Міністрів України, м.Київ, відповідача 2, Володимирецької селищної ради про визнання свідоцтва про право власності недійсним, визнання права власності та встановлення сервітутів.

Ухвалою господарського суду Рівненської області від 22.05.2012р. справу №15/298 направлено до господарського суду міста Києва за виключною підсудністю.

Виходячи з того, що в судове засідання не з'явились відповідач 2, треті особи та прокурор, приймаючи до уваги ненадання витребуваних судом документів та виникнення необхідності витребування нових доказів, керуючись п.п.1, 2, 3 ст.77, ст.86 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи на 20.07.2012 о 09:00 год ., яке відбудеться у приміщенні господарського суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул.Б.Хмельницького, 44-Б, зал №13 .

Зобов'язати учасників судового процесу надати пояснення стосовно наявності підстав для проведення додаткової або повторної судової експертизи, а також судової експертизи з метою визначення відповідності спірного об'єкту нерухомості будівельним, протипожежним, санітарним нормам та правилам станом на теперішній час (у разі необхідності, на думку учасників судового процесу, провести зазначену судову експертизу, представити пропозиції щодо переліку питань та експертної установи).

Викликати в судове засідання , що відбудеться 20.07.2012р. о 09 год. 00 хвил. судового експерта ОСОБА_3 для дачі пояснень стосовно відповіді на друге питання судової експертизи.

Зобов'язати позивача надати докази відповідності об'єкту нерухомості будівельним, протипожежним, санітарним нормам та правилам.

Зобов'язати відповідача 1 надати відомості стосовно наявності обтяжень спірного нерухомого майна: арештів, заборон, іпотек, застав (надати відповідні витяги з державних реєстрів); технічний паспорт на будівлю, яка розташована за адресою: Рівненська область, Володимирецький район, смт.Володимирець, вул.Соборна (вул.Леніна), буд.2.

Зобов'язати третю особу 1 надати відомості стосовно власника (власників) будівлі, розташованої за адресою: Рівненська область, Володимирецький район, смт.Володимирець, вул.Соборна (вул.Леніна), буд.2, а також документи, на підставі яких зареєстровано право власності за кожною із осіб; оригінал технічного паспорту на будівлю, яка розташована за адресою: Рівненська область, Володимирецький район, смт.Володимирець, вул.Соборна (вул.Леніна), буд.2.

Зобов'язати третю особу 2 надати оригінал технічного паспорту на будівлю, яка розташована за адресою: Рівненська область, Володимирецький район, смт.Володимирець, вул.Соборна (вул.Леніна), буд.2; пояснення стосовно ідентифікаційних ознак нерухомого майна (площі, кімнати, поверхи), які були передані Володимирецькою районною державною насіннєвою інспекцією Рівненській обласній державній насіннєвій інспекції.

Всі витребувані матеріали надати до суду з відповідно оформленими супровідними листами до 18.07.2012р .

Зобов'язати учасників судового процесу забезпечити явку у судове засідання представника з документами, що посвідчують його особу та повноваження.

Явка в засідання суду представників сторін (позивача, відповідачів), третіх осіб, прокурора та судового експерта є обов'язковою.

Роз'яснити сторонам, що за ненадання у встановлений строк витребуваних господарським судом матеріалів, а також за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної особи стягується штраф у розмірі до 1700,00 грн. (п.5 ст.83 Господарського процесуального кодексу України).

Суддя Любченко М.О.

Дата ухвалення рішення27.06.2012
Оприлюднено04.09.2015
Номер документу49421280
СудочинствоГосподарське
Сутьправо власності недійсним, визнання права власності та встановлення сервітутів

Судовий реєстр по справі —15/298

Ухвала від 01.07.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Кузь В.Л.

Ухвала від 05.05.2010

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Кузь В.Л.

Ухвала від 13.03.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Любченко М.О.

Ухвала від 20.02.2013

Господарське

Господарський суд міста Києва

Любченко М.О.

Ухвала від 14.08.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Любченко М.О.

Ухвала від 04.12.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Любченко М.О.

Ухвала від 27.06.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Любченко М.О.

Ухвала від 10.04.2012

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Горплюк А.М.

Ухвала від 23.03.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

Ухвала від 09.03.2010

Господарське

Господарський суд Рівненської області

Мамченко Ю. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні