Ухвала
від 20.03.2013 по справі 200/1567/13-ц
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 200/1567/13-ц

Провадження №2/200/1476/2013

У Х В А Л А

20 березня 2013 року суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Єлісєєва Т.Ю. розглянувши клопотання представника позивача про витребування доказів по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства В«ВТБ БанкВ» до ОСОБА_1, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю В«Торгівельно-промислова група В«РЕЙНФОРДВ» , про стягнення заборгованості за кредитним договором, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська знаходиться вказана цивільна справа.

20.03.2013 року представник позивача надав до суду заяву про витребування доказів по справі, а саме:

- витребувати у Реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо наявного права власності на нерухоме майно за ОСОБА_1,

- витребувати в Управлінні ОСОБА_2 України в Дніпропетровській області інформацію з Автоматизованої інформаційної системи В«АвтомобільВ» та Єдиного державного реєстру Державтоінспекції щодо зареєстрованих за ОСОБА_1 транспортних засобів на праві власності.

Дослідивши матеріали справи, вважаю, що клопотання представника позивача підлягає задоволенню, оскільки вказана інформація необхідна суду для з'ясування можливості забезпечення позову, обставин по справі та подальшого її розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст. 137, 210 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання позивача про витребування доказів по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства В«ВТБ БанкВ» до ОСОБА_1, третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю В«Торгівельно-промислова група В«РЕЙНФОРДВ» , про стягнення заборгованості за кредитним договором - задовольнити.

Витребувати у Реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо наявного права власності на нерухоме майно за ОСОБА_1.

Витребувати в Управлінні ОСОБА_2 України в Дніпропетровській області інформацію з Автоматизованої інформаційної системи В«АвтомобільВ» та Єдиного державного реєстру Державтоінспекції щодо зареєстрованих за ОСОБА_1 транспортних засобів на праві власності.

Відповідно ч.4, 5 ст.137 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлені судом строки, зобов'язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п'яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність встановлену законом.

Запитану інформацію надати до Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська до 16.05.2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Ю. Єлісєєва

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення20.03.2013
Оприлюднено07.09.2015
Номер документу49455025
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —200/1567/13-ц

Ухвала від 20.03.2013

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Єлісєєва Т. Ю.

Ухвала від 20.03.2013

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Єлісєєва Т. Ю.

Ухвала від 05.02.2013

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Єлісєєва Т. Ю.

Рішення від 10.09.2013

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Єлісєєва Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні