Постанова
від 29.08.2012 по справі 4-46/12-1012
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 4-46/2012р.

ПОСТАНОВА

29 серпня 2012 року суддя Іванківського районного суду Київської області Гончарук О.П., розглянувши подання старшого слідчого Іванківської міжрайонної прокуратури Київської області Яковенко І.П. про проведення обшуку за місцем реєстрації ОСОБА_2,

ВСТАНОВИВ:

Старший слідчий Іванківської міжрайонної прокуратури Київської області Яковенко І.П. звернулася до суду з поданням, погодженим з В.о.Іванківського міжрайонного прокурора Київської області, про проведення обшуку за місцем реєстрації ОСОБА_2, який мешкає у квартирі АДРЕСА_1.

У поданні слідчий посилається на те, що в провадженні Іванківської міжрайонної прокуратури Київській області знаходиться кримінальна справа № 60-1058, порушена 02.08.2012 року за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.307 КК України, за фактом виробництва та виготовлення психотропної речовини за попередньою змовою групою осіб. 04 серпня 2012 року щодо ОСОБА_4 порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, яку об'єднано з кримінальною справою № 60-1058 в одне провадження.

Проведеним у справі слідством встановлено, що на початку 2012 року працівник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Київській області ОСОБА_4, вступив у злочинну змову з невстановленими особами з метою незаконного виробництва, виготовлення, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини - амфетаміну, а також її незаконного збуту.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_4 в кінці березня - на початку квітня 2012 року в квартирі АДРЕСА_2 за попередньою змовою з невстановленими особами незаконно виробив та виготовив з метою збуту психотропну речовину - амфетамін ((±)-?-метилфенетиламіну), частину з якої незаконно перевіз в квартиру за місцем проживання за адресою: АДРЕСА_4, де і зберігав її.

05 квітня 2012 року близько 19 год. ОСОБА_4 незаконно перевіз з квартири за місцем проживання психотропну речовину - амфетамін ((±)-?-метилфенетиламіну), масою 0, 1462 г, де поблизу станції метро "Академмістечко" незаконно збув її ОСОБА_5, отримавши за це від останнього грошові кошти в сумі 1 200 гривень.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, в другій половині 2012 року ОСОБА_4 повторно вступив у змову з невстановленими особами з метою незаконного виробництва, виготовлення, зберігання та перевезення з метою збуту психотропної речовини - амфетаміну, а також її незаконного збуту.

Реалізовуючи свій злочинний умисел, ОСОБА_4 в липні 2012 року квартирі АДРЕСА_5 за попередньою змовою з невстановленими особами незаконно виробив та виготовив з метою збуту психотропну речовину - амфетамін ((±)-?-метилфенетиламіну), частину з якої він незаконно перевіз в квартиру за місцем проживання за адресою: АДРЕСА_4, де і зберігав її.

Доводячи свій злочинний умисел до кінця, 03 серпня 2012 року ОСОБА_4 у власній квартирі за зазначеною адресою незаконно збув ОСОБА_5 психотропну речовину - амфетамін ((±)-?-метилфенетиламіну), масою 0, 1711 г, отримавши за це від останнього грошові кошти в сумі 1 600 гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що за місцем реєстрації ОСОБА_2 за адресою: АДРЕСА_3, знаходяться знаряддя злочину, речі та інші предмети, які мають значення для встановлення істини в справі.

У слідства є достатньо підстав вважати, що в квартирі АДРЕСА_1, знаходяться знаряддя злочину, речі та інші предмети, які мають значення для встановлення істини у справі.

З метою виявлення та вилучення предметів, що можуть бути доказами у справі, які незаконно зберігаються у ОСОБА_2 слідчий просить надати дозвіл на проведення обшуку за останнім місцем реєстрації ОСОБА_2

Вивчивши матеріали справи, подання, пояснення слідчого, вважаю, що подання про проведення обшуку за останнім місцем реєстрації ОСОБА_2 слід задовольнити.

Керуючись ст. 177 КПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Надати дозвіл на проведення обшуку за останнім місцем проживання ОСОБА_2 в квартирі АДРЕСА_1.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудІванківський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення29.08.2012
Оприлюднено07.09.2016
Номер документу49623320
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-46/12-1012

Постанова від 29.08.2012

Кримінальне

Іванківський районний суд Київської області

Гончарук О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні