Ухвала
від 04.09.2015 по справі 496/1722/15-ц
БІЛЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 496/1722/15-ц

Провадження № 2/496/951/15

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 вересня 2015 року Біляївський районний суд Одеської області у складі:

головуючого - судді Галич О.П.,

при секретарі - Горлевому Д.І.,

за участю:

представників позивача - ОСОБА_1, ОСОБА_2,

представника відповідача - ОСОБА_3,

вивчивши у відкритому судовому засіданні в приміщенні Біляївського районного суду Одеської області матеріали зустрічної позовної заяви ОСОБА_4 до комунального підприємства „НабережнеВ» про визнання безпідставним нарахування заборгованості та відсутність договірних відносин, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Біляївського районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом комунального підприємства „НабережнеВ» до ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Відповідач подав до суду зустрічну позовну заяву до комунального підприємства „НабережнеВ» про визнання безпідставним нарахування заборгованості та відсутність договірних відносин, відповідно до якої позивач за зустрічним позовом просить суд: визнати безпідставним нарахування заборгованості ОСОБА_4 за житлово-комунальні послуги протягом періоду з грудня 2011 р. по березень 2015р. на суму 25809,28 грн., здійсненні КП „НабережнеВ» ; визнати відсутність договірних відносин між ОСОБА_4 та КП „НабережнеВ» у сфері надання житло-комунальних послуг, що є порушенням з боку останнього вимог ст.ст. 19,29 Закону України „Про житлово-комунальні послугиВ» .

Представники позивача у судовому засіданні не заперечували проти прийняти зустрічного позову до провадження.

Представник відповідача просила прийняти в провадження зустрічний позов та розглядати його спільно з первісним позовом.

Відповідно до ст.123 ЦПК України зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов'язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин, або коли вимоги за позовами можуть зараховуватися, або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову. Вимоги за зустрічним позовом ухвалою суду об'єднуються в одне провадження з первісним позовом.

Подана зустрічна позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119 , 120 ЦПК України .

Даний зустрічний позов подано у визначені законом строки, до розгляду справи по суті.

Розгляд первісного позову взаємопов'язаний з розглядом зустрічного позову, оскільки вони виникають з одних правовідносин, їх спільний розгляд є доцільним.

Керуючись ст.ст. 123 , 124 ЦПК України , суд -

У Х В А Л И В :

Прийняти в провадження зустрічний позов ОСОБА_4 до комунального підприємства „НабережнеВ» про визнання безпідставним нарахування заборгованості та відсутність договірних відносин та об'єднати його в одне провадження з первісним позовом комунального підприємства „НабережнеВ» до ОСОБА_4 про стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Галич О.П.

04 вересня 2015 року

СудБіляївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення04.09.2015
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49681031
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —496/1722/15-ц

Рішення від 09.11.2015

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Галич О. П.

Рішення від 09.11.2015

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Галич О. П.

Ухвала від 04.09.2015

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Галич О. П.

Ухвала від 30.04.2015

Цивільне

Біляївський районний суд Одеської області

Галич О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні