Постанова
від 24.09.2010 по справі 2-а-5533/10/2270/17
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-5533/10/2270/17

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

24 вересня 2010 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Тарновецький І.І. розглянувши в порядку скороченого провадження справу за позовом управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому до товариства з обмеженою відповідальністю "Західенергоконсалдинг" про стягнення заборгованості по страхових внесках, -

В С Т А Н О В И В:

Дослідивши обставини справи викладені позивачем суд приходить до висновку, що позов підлягає до задоволення.

Згідно ч.1 ст.14 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» платниками страхових внесків до Пенсійного фонду України є підприємства, установи і організації, створені відповідно до законодавства України, незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, об'єднання громадян, профспілки, політичні партії (у тому числі філії, представництва, відділення та інші відокремлені підрозділи зазначених підприємств, установ, організацій, об'єднань громадян, профспілок, політичних партій, які мають окремий баланс і самостійно ведуть розрахунки із застрахованими особами), фізичні особи - суб'єкти підприємницької діяльності та інші особи (включаючи юридичних та фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування (фіксований податок, єдиний податок, фіксований сільськогосподарський податок, придбали спеціальний торговий патент), які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, або за договорами цивільно-правового характеру, - для осіб, зазначених у пунктах 1, 10, 15 статті 11 цього Закону.

Відповідно до п.6 ст. 17 названого Закону відповідач зобов'язаний нараховувати, обчислювати і сплачувати в установлені строки та в повному обсязі страхові внески.

Згідно п.6 ст. 20 Закону страхувальники зобов'язані сплачувати страхові внески, нараховані за відповідний базовий період, не пізніше ніж через 20 календарних днів з дня закінчення цього періоду.

Статтею 106 Закону передбачено, що у разі виявлення своєчасно не сплачених сум страхових внесків страхувальники зобов"язані самостійно обчислити ці внески і сплатити їх з нарахуванням пені в порядку і розмірах, визначених цією статтею.

Керуючись ст.ст.14, 17, 20,106 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» ст.ст. 4-15, 70-71,86,94,98,99,183-2 КАС України,-

П О С Т А Н О В И В:

Стягнути з ТОВ "Західенергоконсалтинг" (провул.Шевченка,1 м. Хмельницький код ЄДРПОУ 36450844) на користь управління Пенсійного фонду України у м. Хмельницькому заборгованість по страхових внесках в розмірі 844,80 грн. (вісімсот сорок чотири гривні) 80 коп. в дохід Державного бюджету України.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції. Апеляційна скарга на постанову суду першої інстанції подається протягом десяти днів з дня її проголошення. У разі застосування судом частини третьої статті 160 цього Кодексу, а також прийняття постанови у письмовому провадженні апеляційна скарга подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Суддя /підпис/ОСОБА_1 "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.09.2010
Оприлюднено10.09.2015
Номер документу49708824
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-5533/10/2270/17

Постанова від 24.09.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Тарновецький І.І.

Ухвала від 18.08.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Тарновецький І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні