Ухвала
від 22.04.2014 по справі 826/3858/14
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1 У Х В А Л А

22 квітня 2014 року м. Київ № 826/3858/14

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі: головуючого Бояринцевої М.А. при секретарі судового засідання Калайді К.М., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за позовом ОСОБА_1

до Державної реєстраційної служби України,

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, на предмет спору, на стороні відповідача:

Державний реєстратор прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицька Марія Євгеніївна

про визнання неправомірним рішення та зобов'язання вчинити дії,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом про визнання неправомірним рішення Державної реєстраційної служби України про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень № 6681069 від 11 жовтня 2013 року щодо реєстрації права власності на земельну ділянку, що розташована за адресою: Житомирська область, Попільнянський район, Жовтнева сільська рада, кадастровий номер земельної ділянки НОМЕР_1 та про зобов'язання Державну реєстраційну службу України здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку площею 2,5720 га, що розташована за адресою: Житомирська область, Попільнянський район, Жовтнева сільська рада, кадастровий номер земельної ділянки НОМЕР_2, право на яку визнано за ОСОБА_1 рішенням Попільнянського районного суду Житомирської області від 1 жовтня 2012 року.

Ухвалою суду від 11 квітня 2014 року відкрито провадження у справі та призначено попереднє судове засідання на 22 квітня 2014 року.

В попередньому судовому засідання позивач заявив клопотання про зміну позовних вимог та просить суд:

- визнати протиправним та скасувати рішення державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицької Марії Євгеніївни про відмову у державній реєстрації прав та їх обтяжень № 6681069 від 11 жовтня 2013 року щодо реєстрації права власності на земельну ділянку, що розташована за адресою: Житомирська область, Попільнянський район, Жовтнева сільська рада, кадастровий номер земельної ділянки НОМЕР_1;

- зобов'язати Державну реєстраційну службу України здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку площею 2,5720 га, що розташована за адресою: Житомирська область, Попільнянський район, Жовтнева сільська рада, кадастровий номер земельної ділянки НОМЕР_2, право на яку визнано за ОСОБА_1 рішенням Попільнянського районного суду Житомирської області від 1 жовтня 2012 року.

Відповідно до статті 51 Кодексу адміністративного судочинства України позивач має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. Позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

Таким чином, суд приймає до розгляду змінені позовні вимоги позивача.

Разом з тим, позивач просить суд залучити до участі у справі в якості відповідача державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицьку М.Є.

Враховуючи, що з урахуванням уточнених позовних вимог позивач заявляє вимоги до державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицької М.Є. та керуючись статтею 52 Кодексу адміністративного судочинства України суд приходить до висновку про залучення до участі у справі в якості другого відповідача державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицьку М.Є.

Керуючись положеннями ст.ст. 51, 52, 160 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

У Х В А Л И В:

1. Прийняти заяву позивача про зміну позовних вимог.

2. Залучити до участі у справі в якості другого відповідача державного реєстратора прав на нерухоме майно Державної реєстраційної служби України Дурицьку Марію Євгеніївну.

3. Попереднє судове засідання відбудеться 13 травня 2014 року о 14:00 год. за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 81-а, зал судового засідання № 101.

4. Викликати представників сторін для участі у судовому засіданні.

5. Зобов'язати позивача надати суду доказ направлення на адресу відповідачів копії заяви про уточнення позовних вимог.

6. Надіслати судовий запит на адресу Відділу Держземагентства у Попільнянському районі Житомирської області для встановлення інформації щодо належності прав на земельну ділянку (кадастрові номери НОМЕР_3; НОМЕР_1 та НОМЕР_2).

Ухвалу направити сторонам та відділу Держземагентства у Попільнянському районі Житомирської області.

Суддя М.А. Бояринцева

Дата ухвалення рішення22.04.2014
Оприлюднено09.09.2015
Номер документу49711990
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/3858/14

Ухвала від 13.05.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

Ухвала від 22.04.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

Окрема ухвала від 12.06.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

Постанова від 12.06.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

Ухвала від 11.04.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

Ухвала від 27.03.2014

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Бояринцева М.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні