Ухвала
від 26.11.2014 по справі 275/1023/14-к
БРУСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №275/1023/14-к

УХВАЛА

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

смт.Брусилів 26 листопада 2014 року

Слідчий суддя Брусилівського районного суду Житомирської області ОСОБА_1

при секретарі судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого слідчого відділення Брусилівського РВ УМВС України в Житомирській області ОСОБА_3 , погоджене з старшим прокурором прокуратури Брусилівського району ОСОБА_4 , про дозвіл на проведення обшуку складу-майстерні, розташованого по АДРЕСА_1 , власником якого є приватне підприємство «Агат»,

ВСТАНОВИВ:

26 листопада 2014 року до Брусилівського районного суду Житомирської області надійшло клопотання слідчого СВ Брусилівського РВ УМВС України в Житомирській області ОСОБА_3 , погоджене з старшим прокурором прокуратури Брусилівського району ОСОБА_4 , про дозвіл на проведення обшуку складу-майстерні, розташованого по АДРЕСА_1 , власником якого є приватне підприємство «Агат», з метою відшукання та вилучення викрадених конструкцій для розміщення реклами (білбордів).

Клопотання відповідає вимогам ст.234 КПК України, погоджене з старшим прокурором прокуратури Брусилівського району ОСОБА_4 , підлягає розгляду в порядку, передбаченому ст.234 КПК України, заявлене по відкритому кримінальному провадженню №12014060130000387, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань від 13 листопада 2014 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України.

На обґрунтування клопотання зазначено, що 12.11.2014 до Брусилівського РВ УМВС України в Житомирській області звернувся ОСОБА_5 з повідомленням про те, що 01.11.2014 в період часу з 13.00 години до 23.00 години невстановлені особи шляхом вільного доступу з території по АДРЕСА_2 викрали металеві конструкції (білборди), чим спричинили йому матеріальної шкоди.

В клопотанні наведено зміст показань потерпілого ОСОБА_5 , свідка ОСОБА_6 , згідно з якими 20 білбордів з території їх зберігання в с.Ставище були вивезені автомобілем МАЗ білого кольору з бортовою платформою та DAF з кабіною червоного кольору (самоскид) на бортах якого написи «щебінь, бут пісок та № телефону НОМЕР_1 ». Вказаний автомобіль належить підприємству, яке знаходиться по вул.Промисловій,5, в м.Вишгород Київської області. За вказаної адресою потерпілий виявив належні йому білборди на території складу та зробив фотознімки.

Під час проведення обшуку по АДРЕСА_3 було виявлено та вилучено 10 білбордів, що належать ОСОБА_5 .

Також потерпілий ОСОБА_5 пояснив, що в м.Бровари Київської області від знайшов три свої білборди, які вже були встановлені по вул.Київській, два свої білборди з підставками виявив на території підприємства по АДРЕСА_1 . Білборди були в напіврозібраному стані та фарбувалися. Потерпілий провів фотографування та відеозйомку виявлених в м.Бровари білбордів.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником об`єкта нерухомості складу-майстерні по АДРЕСА_1 є приватне підприємство «Агат».

В судовому засіданні слідчий СВ Брусилівського РВ УМВС України в Житомирській області ОСОБА_3 підтримав подане ним клопотання.

Зміст клопотання та додані до нього копії матеріалів кримінального провадження містять достатні дані про здійснення досудового розслідування кримінального правопорушення, а також про те, що було вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.185 КК України, за обставин, зазначених в клопотанні. Додані до клопотання матеріали досудового розслідування містять достатні дані про те, що вказані в клопотанні речі мають значення для досудового розслідування, можуть знаходитися в зазначеному в клопотанні складі-майстерні, розташованому по вул.Київській,219, в м.Бровари Київської області, власником якого є приватне підприємство «Агат». Вказані речі мають значення для досудового розслідування і можуть бути доказами під час судового розгляду.

Таким чином, підтверджені достатні підстави, передбачені ч.5 ст.234 КПК України, до задоволення клопотання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 234, 235, 309, 369-372, 532 КПК України, слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку складу-майстерні, розташованого по вул.Київській,219, в м.Бровари Київської області, власником якого є приватне підприємство «Агат», код ЄДРПОУ - 30727836, з метою відшукання та вилучення викрадених конструкцій для розміщення реклами (білбордів).

Відповідно до ч.7 ст.236 КПК України при обшуку слідчий, прокурор мають право вилучати речі і документи, які не входять до переліку, щодо якого прямо надано дозвіл на відшукання в ухвалі, але які мають значення для кримінального провадження, а також вилучати предмети, які вилучені законом з обігу, незалежно від їх відношення до кримінального провадження.

Визначити строк дії ухвали про дозвіл на обшук 10 днів з дня постановлення ухвали до 06 грудня 2014 року.

Ухвала набирає законної сили з моменту оголошення, оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді та включені до апеляційної скарги на судове рішення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудБрусилівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення26.11.2014
Оприлюднено13.01.2023
Номер документу49741610
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —275/1023/14-к

Ухвала від 26.11.2014

Кримінальне

Брусилівський районний суд Житомирської області

Грищенко М. В.

Ухвала від 26.11.2014

Кримінальне

Брусилівський районний суд Житомирської області

Грищенко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні