Ухвала
від 07.09.2015 по справі 808/6317/15
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДМОВУ У ВІДКРИТТІ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

07 вересня 2015 рокуСправа № 808/6317/15

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Матяш О.В., розглянувши адміністративний позов державної податкової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області до товариства з обмеженою відповідальністю «Трактир» про припинення підприємницької діяльності юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

02.09.2015 позивач звернувся до суду із вказаним позовом.

Відповідно до п. 6 ч. 1 ст. 107 КАС України, суддя, після одержання позовної заяви з'ясовує, зокрема, чи немає підстав для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом.

Як вбачається з матеріалів позовної заяви, спір виник між ДПІ у Ленінському районі м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області та ТОВ «Трактир», позовні вимоги стосуються припинення юридичної особи – відповідача.

Відповідно до даних електронної бази Діловодства спеціалізованого суду (ДСС), 16.12.2013 Запорізьким окружним адміністративним судом винесено постанову у справі №808/9353/13-а за позовом ДПІ у Ленінському районі м. Запоріжжя ГУ Міндоходів у Запорізькій області до ТОВ «Трактир» про припинення юридичної особи, якою позов задоволено, припинено юридичну особу ТОВ «Трактир» (код ЄДРПОУ 34441754). Вищевказана постанова суду на даний час є такою, що набрала законної сили.

Таким чином, у спорі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав є постанова суду, що набрала законної сили.

Згідно з п. 2 ч. 1 ст. 109 КАС України, суддя відмовляє у відкритті провадження в адміністративній справі, якщо у спорі між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав є постанова суду, що набрала законної сили.

Керуючись п. 2 ч. 1 ст. 109 КАС України, суддя -

УХВАЛИВ:

відмовити державній податковій інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області у відкритті провадження в адміністративній справі за її позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Трактир» про припинення підприємницької діяльності юридичної особи.

Роз'яснити державній податковій інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя ГУ ДФС у Запорізькій області, що повторне звернення тієї ж особи до адміністративного суду з тим самим адміністративним позовом, щодо якого постановлено ухвалу про відмову у відкритті провадження, не допускається.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Запорізький окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги у п'ятиденний строк з дня отримання ухвали. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, що її подає, до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо її не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя О.В. Матяш

Дата ухвалення рішення07.09.2015
Оприлюднено11.09.2015
Номер документу49768377
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/6317/15

Ухвала від 07.09.2015

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Матяш Ольга Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні