Ухвала
від 12.01.2012 по справі 2270/527/12
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2270/527/12

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

12 січня 2012 рокум. Хмельницький

Суддя Хмельницького окружного адміністративного суду Майстер П.М., ознайомившись з позовною заявою Хмельницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю мале підприємство "ЛТД Автосервіс" про стягнення адміністративно - господарських санкцій та пені,

В С Т А Н О В И В:

Хмельницьке обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів звернулося в суд з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю мале підприємство "ЛТД Автосервіс" про стягнення адміністративно - господарських санкцій та пені.

Нормами ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України визначені вимоги щодо позовної заяви, зокрема п.3 ч.1 - у позовній заяві зазначаються ім'я (найменування) відповідача, посада і місце служби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі відомі.

Відповідно до ч.3 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України, суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання рекомендованим листом з повідомленням про вручення відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Оглядом даної позовної заяви та доданих до неї матеріалів, встановлено, у позовній заяві не зазначено номеру засобу зв'язку, адреси електронної пошти відповідача якщо такі відомі, а також до позовної заяви додано фіскальний чек №6430 від 14.12.2011 року про надіслання листа рекомендованого ТОВ "ЛТД Автосервіс" , проте не додано повідомлення про вручення відповідачу копії позовної заяви та доданих до неї документів, в зв’язку з чим не дотримано вимог ст.106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Такі обставини вказують на невідповідність позовної заяви вимогам процесуального законодавства, а тому, згідно ст.108 КАС України вона підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку для усунення вказаних недоліків.

Керуючись ст. ст. 106, 108 КАС України, суд, -

У Х В А Л И В:

Адміністративний позов Хмельницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до товариства з обмеженою відповідальністю мале підприємство "ЛТД Автосервіс" про стягнення адміністративно - господарських санкцій та пені, залишити без руху.

Надати позивачеві строк для усунення недоліків позовної заяви до 24 січня 2012 року.

Ухвала суду може бути оскаржена до Вінницького апеляційного адміністративного суду через Хмельницький окружний адміністративний суд протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили в порядку статті 254 КАС України.

Суддя /підпис/ "Згідно з оригіналом" Суддя ОСОБА_1

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.01.2012
Оприлюднено11.09.2015
Номер документу49780517
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2270/527/12

Ухвала від 12.01.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Ухвала від 25.01.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Постанова від 24.02.2012

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні