Ухвала
від 15.10.2013 по справі 447/3215/13-к
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 447/3215/13-к

У Х В А Л А

Про тимчасовий доступ до речей та документів

15.10.2013 року м. Миколаїв

Слідчий суддя Миколаївського районного суду Львівської області Карбовнік І.М.., при секретарі Данилів О.І., за участю прокурора Пшенички А.М. розглянувши клопотання слідчого СВ Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1 в рамках кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42013150250000029 від 09.08.2013 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 366 КК України про тимчасовий доступ до речей та документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення, перевіривши наданні матеріали клопотання та дослідивши докази по даних матеріалах, заслухавши думку прокурора Пшенички А.М., слідчого СВ Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1

в с т а н о в и в :

Досудовим розслідуванням встановлено, що службовими особами ТзОВ «Система Інвестбуд» та Новороздільської міської ради було внесено завідомо неправдиві відомості до актів виконаних робіт з капітального ремонту даху на будівлі центральних міських бібліотек для дорослих і дітей в м.Новий Розділ Львівської області внаслідок чого із міського бюджету неправомірно проплачено кошти в сумі 20 127,00 грн.

Підрядником у виконанні робіт капітального ремонту даху на будівлі центральної міської бібліотек для дорослих і дітей в м.Новий Розділ Львівської області, згідно договору підряду № 10/12 виступало ТзОВ «Система Інвестбуд» під керівництвом директора ОСОБА_2

Допитаний по даному провадженню в якості свідка ОСОБА_3 зазначив, що документація Товариста зберігається за місцем його реєстрації, м.Львів, вул. Медова Печера, 12/3 «А», код за ЄДРПОУ 35774655, яка являється місцем реєстрації Товариства.

Слідчий СВ Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1, за погодженням з прокурором, клопоче про дачу згоди про тимчасовий доступ до речей та документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення, оскільки установча документація ТзОВ «Система Інвестбуд», дозвільна документація та документи з приводу працевлаштування працівників на даному підприємстві за період 2011 року мають значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні, відомості зазначені в цих документах можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні.

Окрім того вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а тому необхідно отримати оригінали установчої документації ТзОВ «Система Інвестбуд», оригінал дозвільної документації підприємства, а також оригінали документів з приводу працевлаштування на підприємстві за період 2011 року, які перебувають у володінні ТзОВ «Система Інвестбуд», що знаходиться в м.Львів, вул. Медова Печера, 12/3 «А», код за ЄДРПОУ 35774655, дана адреса є місцем реєстрації директора ТзОВ «Система Інвестбуд» ОСОБА_2 , м.Львів, вул. Медова Печера, 12/3 «А».

Заслухавши в судовому засіданні думку слідчого СВ Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1 та прокурора, який підтримав клопотання, оглянувши матеріали справи, вважаю, що дане клопотання є обґрунтованим та таким, що підлягає до задоволення.

Керуючись ст.. ст.. 160, 163, 164 КПК України, слідчий - суддя,-

у х в а л и в :

Клопотання задоволити.

Дати дозвіл слідчому СВ Миколаївського РВ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1 на тимчасовий доступ до оригіналів установчої документації ТзОВ «Система Інвестбуд», оригіналів дозвільної документації підприємства, а також оригіналів документів з приводу працевлаштування на підприємстві за період 2011 року, які перебувають у володінні ТзОВ «Система Інвестбуд», що знаходиться в м.Львів, вул. Медова Печера, 12/3 «А», код за ЄДРПОУ 35774655, дана адреса є місцем реєстрації директора ТзОВ «Система Інвестбуд» ОСОБА_2, м.Львів, вул. Медова Печера, 12/3 «А».

Строк дії ухвали не може перевищувати одного місяця з дня постановлення ухвали.

У випадку невиконання ухвали буде постановлена ухвала про дозвіл на проведення обшуку.

Суддя: Карбовнік І. М.

Дата ухвалення рішення15.10.2013
Оприлюднено14.09.2015
Номер документу49856514
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей та документів, які містять охоронювану законом таємницю та їх вилучення,

Судовий реєстр по справі —447/3215/13-к

Ухвала від 15.10.2013

Кримінальне

Миколаївський районний суд Львівської області

Карбовнік І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні