Ухвала
від 24.09.2009 по справі 21/34б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

21/34б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

                    

24.09.09                                                                                 Справа № 21/34б.

Суддя  Ковалінас М.Ю., при секретарі Добродзій Є.В.,

розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора     -  Державної податкової інспекції  в Артемівському районі

                     у м. Луганську

до боржника -  Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної                      фірми "Агронафтопродукт", м. Луганськ

Про банкрутство

В присутності представників сторін:

від ініціюючого кредитора - ліквідатор - Калінін А.Ю., наказ №336 від 21.05.09.

          

          Обставини справи: банкрутство, ліквідаційна процедура в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його  банкрутом” (далі за текстом - Закон).

          За розпорядженням заступника голови господарського суду Луганської області - в.о. голови суду Рябцевої О.В. від 24.09.09. справу №21/34б передано на розгляд судді             Ковалінас М.Ю.

          Розглянувши матеріали справи та додатково надані, вислухавши представника кредитора - ліквідатора, суд

в с т а н о в и в :

          Постановою господарського суду Луганської області від 21.05.09., відсутнього боржника - Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційну фірму "Агронафтопродукт", м. Луганськ, визнано банкрутом в порядку ст. 52 Закону, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора - ДПІ в Артемівському районі у                    м. Луганську, на якого покладено відповідні обов'язки та повноваження по проведенню ліквідаційної процедури, у тому числі щодо подання до суду звіту про свою роботу та ліквідаційного балансу банкрута згідно вимог ст. ст. 32, 52 Закону.

У дане судове засідання представник ініціюючого кредитора - ліквідатора прибув, але належного звіту про проведену роботу, ліквідаційного балансу банкрута, а також інших матеріалів, відповідно до вимог ст. ст. 32, 52 Закону, на розгляд суду не представив.

          За таких обставин, розгляд справи слід відкласти.  

          Керуючись ст. ст. 1, 22-34, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  ст. ст.  50, 86, 87  ГПК України,  суд

у х в а л и в :

1.Призначити розгляд справи на 23.10.09., на 11 годин 20 хвилин, каб. №310.

2.Зобов'язати ініціюючого кредитора - ліквідатора - ДПІ в Артемівському районі у м. Луганську - подати до суду звіт за результатами проведення ліквідаційної процедури, ліквідаційний баланс банкрута та іншу документацію, відповідно до вимог ст. ст. 32, 52 Закону, в тому числі докази надіслання або вручення потенційним кредиторам банкрута письмових повідомлень про визнання господарським судом відсутнього боржника банкрутом; реєстр вимог кредиторів; докази скликання та проведення загальних зборів кредиторів, обрання комітету кредиторів (протокол, повідомлення кредиторів, довіреності тощо); письмові відомості про місцезнаходження документації, печаток та штампів банкрута (при наявності) або щодо публікації про втрату печатки, штампів та документації банкрута; відомості ВДВС щодо наявності або відсутності виконавчого провадження стосовно банкрута; інформацію банківських установ щодо фінансового стану банкрута на даний час - довідки щодо залишку коштів на рахунках банкрута або довідки про закриття рахунків; довідки МРЕВ, БТІ, Управління земельних ресурсів, Інспекції Держтехнагляду, про відсутність у банкрута на праві власності автотранспорту, нерухомого майна, земельних ділянок, сільськогосподарської техніки тощо.

3.Комітету кредиторів - подати до суду на день розгляду справи, рішення комітету          (у вигляді відповідного протоколу) щодо можливості затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу та завершення ліквідаційної процедури або щодо продовження її строку.

          

          4.Зобов'язати Артемівський відділ державної виконавчої служби Луганського міського управління юстиції - подати до суду в строк до 23.10.09., відомості щодо наявності або відсутності виконавчих проваджень стосовно банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми "Агронафтопродукт", м. Луганськ,                      вул. Лутугінська, 1 (м. Луганськ, вул. Комунальна, 43а), ідентифікаційний код 24203713.

5.Зобов'язати Філію "Луганське Центральне відділення Промінвестбанку",                       м. Луганськ, - подати до суду, в строк до 23.10.09., відомості про фінансовий стан банкрута на даний час, тобто  довідку про рух та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках банкрута - Товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми "Агронафтопродукт", м. Луганськ, вул. Лутугінська, 1 (м. Луганськ, вул. Комунальна, 43а), ідентифікаційний код 24203713, за період з 21.05.09. по 20.10.09.

          Явка ініціюючого кредитора - ліквідатора - ДПІ в Артемівському районі у                  м. Луганську та членів комітету кредиторів у судове засідання  обов'язкова.

Суддя                                                                                       М.Ю. Ковалінас

Надр. 7 прим.:

1 - до справи;

2 - ініціюючому кредитору - ліквідатору - ДПІ в Артемівському районі у м. Луганську;                               

3 - 4 - банкруту  за двома адресами:

- м. Луганськ, вул. Лутугінська, 1;

- м. Луганськ, вул. Комунальна, 43а;

5 - Артемівському ВДВС Луганського міського  управління юстиції;

6 - Філії "Луганське Центральне відділення Промінвестбанку" (91055, м. Луганськ, вул. К. Маркса, 36);

7 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства.         

Дата ухвалення рішення24.09.2009
Оприлюднено15.10.2009
Номер документу4988704
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —21/34б

Ухвала від 05.03.2014

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 15.01.2014

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 20.11.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 23.01.2014

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 10.12.2013

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 13.03.2014

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Постанова від 25.12.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 18.12.2012

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 06.10.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

Ухвала від 30.09.2011

Господарське

Господарський суд Чернігівської області

Белов С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні