Ухвала
від 07.10.2009 по справі 42/118б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

42/118б

                                ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ  

                                  83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

                                                              У Х В А Л А

                                                  по справі про банкрутство

07.10.09 р.                                                                                           Справа № 42/118б                     

за заявою кредитора (заявника) Товариства з обмеженою відповідальністю “ДОНМЕТРЕСУРСИ” м. Донецьк

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ ПРОГРАМ” м. Донецьк

про визнання банкрутом   

Суддя                     Попов О.В.

Представники:

від кредитора (ліквідатора): Михайлова Д.О. – за довіреністю від ТОВ “ДОНМЕТРЕСУРСИ”            м. Донецьк

від боржника: не з'явися

Ухвалою від 04.08.09 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю “ДОНМЕТРЕСУРСИ” м. Донецьк господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника Товариства з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ ПРОГРАМ”  м. Донецьк.

Постановою суду від 12.08.09 боржник визнаний банкрутом, відкрита ліквідаційна процедура строком на 3 місяці до 12.11.09 та призначений ліквідатор – ТОВ “ДОНМЕТРЕСУРСИ”  м. Донецьк.

За результатами ліквідаційної процедури ліквідатор представив до суду для затвердження звіт про проведену  роботу та ліквідаційний баланс, які призначені до розгляду на 07.10.09.

 Господарський суд, розглянувши в засіданні суду 07.10.09 дані звіту та  ліквідаційного балансу, а також додані до них документи, заслухавши виступ представника ліквідатора встановив:

 На виконання вимог ст.25 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” в ході ліквідаційної процедури ліквідатором проведені заходи, направлені на виявлення майна банкрута та можливих кредиторів.

          Ліквідатором письмово повідомлені про визнання боржника банкрутом всі можливі кредитори, а саме: ДПІ у Кіровському р-ні м. Донецька, УПФУ у Кіровському р-ні                 м. Донецька, Кіровсько-Петровська міжрайонна філія Донецького міського центру зайнятості, Кіровська районна виконавча дирекція ФСС з тимчасової втрати працездатності у м. Донецьку, Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кіровському  р-ні м. Донецька.

 На адресу ліквідатора надійшли відповіді:

     -  лист Державної податкової інспекції у Кіровському  р-ні м. Донецька №22194/24-013 від 11.09.09 про відсутність заборгованості перед бюджетом;

     -  лист Управління Пенсійного фонду України в Кіровському р-ні м. Донецька №17354/02 від 08.09.09, яким повідомлено, що  банкрут заборгованості  перед управлінням не має;

     -   лист Кіровської районної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у м. Донецьку  №01/259 від 02.09.09, в якому повідомлено, що заборгованості по страховим внескам немає;

-          лист Відділення виконавчої дирекції ФСС від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Кіровському  р-ні м. Донецька №04/1667 від 28.08.09 про відсутність заборгованості перед Фондом;

-          лист Кіровсько-Петровської міжрайонної філії Донецького МЦЗ №2353 від 09.09.09 про відсутність заборгованості по сплаті внесків до Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

         Вимог від інших кредиторів не надходило.

         Також, ліквідатором направлені запити до Комунального підприємства „Бюро технічної інвентаризації” м. Донецька, Управління Держкомзему у місті Донецьку Донецької області,  МРЕВ №2 УДАІ УМВС України в Донецькій області, відділу державної виконавчої служби Кіровського  районного управління юстиції м. Донецька.

         На запити ліквідатора повідомлено наступне:

За даними 2-го ВРЕР ДАІ м. Донецька УДАІ ГУМВС в Донецькій області (лист №9/2-5403 від 26.08.09), за ТОВ “ІНВЕСТ ПРОГРАМ” транспортні засоби не зареєстровані.

         Згідно облікових даних управління Держкомзему у м. Донецьку Донецької області (лист №01-32-1889 від 16.09.09) земельні ділянки у власність або користування не надавалися, правовстановлюючі документи не зареєстровані.

         Листом №1562 від 26.08.09 КП “Бюро технічної інвентаризації” м. Донецька повідомило про відсутність зареєстрованого за боржником на праві власності нерухомого майна.

Згідно отриманих даних відділу державної виконавчої служби Кіровського  районного управління юстиції м. Донецька виконавчі документи стосовно ТОВ “ІНВЕСТ ПРОГРАМ”             м. Донецьк відсутні.

В результаті проведеної роботи встановлено:

Майна боржника не виявлено. Будь які майнові активи, необхідні для ведення виробничої діяльності у боржника відсутні.

Інвентаризаційні данні щодо виявлення майнових активів (основних засобів та матеріальних цінностей) підприємства боржника відсутні, оскільки, як встановлено постановою господарського суду Донецької від 12.08.09 про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури керівні органи боржника за місцезнаходженням відсутні.

Відсутність заборон відчуження об'єктів нерухомого майна ТОВ “ІНВЕСТ ПРОГРАМ” підтверджується витягом з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна №24899085 від 06.10.09.

Відсутність усіх типів обтяжень рухомого майна ТОВ “ІНВЕСТ ПРОГРАМ”                      м. Донецьк підтверджується витягом з Державного реєстру обтяжень рухомого майна №24899115 від 06.10.09.

Відповідно до наданих ліквідатором документів, судом встановлено, що банківські рахунки банкрута закриті.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ліквідатором був складений реєстр  вимог  кредиторів,  який  доданий до  звіту ліквідатора.

         В зв'язку з відсутністю майнових активів боржника, вимоги ініціюючого кредитора залишилися незадоволеними та відповідно до приписів п. 6 ст. 31 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” вважаються погашеними.        

 

         За результатами розгляду в судовому засіданні звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу суд визнає їх такими, що підлягають затвердженню, а підприємство-банкрут –ліквідації, оскільки в силу п.2 ст.32 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи-банкрута.

         Керуючись ст. 32, п.6 ст. 40, ст. 52  Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” господарський суд

У Х В А Л И В :

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ  ПРОГРАМ” (код ЄДРПОУ 35683249), що зареєстроване за адресою: 83037, Донецька область, м. Донецьк, Кіровський район, вул. Петровського, буд. 4.

2.          Юридичну особу – банкрут Товариство з обмеженою відповідальністю “ІНВЕСТ  ПРОГРАМ” м. Донецьк  – ліквідувати.

3.          Провадження по справі - припинити.

4.          Ухвалу направити органу, який здійснив державну реєстрацію банкрута, органу державної статистики для виключення підприємства – банкрута з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, власнику, органу державної податкової служби за місцем знаходження банкрута, державному реєстратору та органу ДВС.

Суддя                                                                                                         Попов О.В.           

                    

Вик    тел.

Надруковано примірників -   :

господарському суду Донецької області -   ,

сторонам -   ,

Дата ухвалення рішення07.10.2009
Оприлюднено15.10.2009
Номер документу4990604
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —42/118б

Ухвала від 18.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 08.11.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 02.03.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 15.02.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 14.01.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 29.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 30.06.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 07.10.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 04.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Постанова від 12.08.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні