Ухвала
від 22.04.2015 по справі 464/3289/15-к
СИХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 464/3289/15-к

пр.№ 1-кс/464/953/15

У Х В А Л А

22.04.2015 року м.Львів

Слідчий суддя Сихівського районного суду м. Львова ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , з участю старшого прокурора прокуратури Сихівського району м. Львова ОСОБА_3 , розглянувши погоджене з прокурором клопотання сторони кримінального провадження слідчого СВ Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до документів та інформації, -

В С Т А Н О В И В:

21.04.2015 року до Сихівського районного суду м. Львова надійшло погоджене з прокурором Сихівського району м. Львова клопотання слідчого СВ Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до документів та інформації, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Клопотання мотивовано тим, що державною службою фінансового моніторингу України надано матеріали, згідно яких діяльність ПП « ОСОБА_5 » містить ознаки фіктивного підприємництва. В ході досудового розслідування було встановлено, що ПП « ОСОБА_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) зареєстроване за адресою: АДРЕСА_1 . Однак, за місцем реєстрації вказане підприємство відсутнє. Згідно довідки ТДВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » товариство є власником приміщення, а ПП « ОСОБА_5 » орендувало у ТДВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » приміщення за вищезазначеною адресою до 2000 року включно. Посилаючись на те, що данні про реєстрацію ПП « ОСОБА_5 » мають значення для встановлення істини, слідчий вказує на необхідність в доступі до документів, які зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_3 .

Перевіривши наданні матеріали та дослідивши докази по цих матеріалах, заслухавши думку сторони кримінального провадження, встановлено наступне.

Згідно з витягом з кримінального провадження № 32013090000000013 матеріали контролюючих державних органів, а саме: узагальнені матеріали ІНФОРМАЦІЯ_4 про те, що діяльність ПП « ОСОБА_5 » містить ознаки фіктивного підприємництва, тобто покриття схем мінімізації податкового навантаження підприємств реального сектору економіки, зареєстровані в ЄРДР 11.01.2013 року з правовою кваліфікацією ст. 205 ч. 1 КК України.

Погоджене з прокурором клопотання сторони кримінального провадження про тимчасовий доступ до документів та інформації, які перебувають у володінні та зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_3 , відповідає вимогам ст. 160 КПК України.

Відповідно до ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, вилучити їх.

Стороною кримінального провадження згідно с вимогами до 163 КПК України доведено наявність достатніх підстав вважати, що зазначені в клопотанні документи та інформація зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_3 . Стороною кримінального провадження також доведено можливість використання як доказів вищезазначених документів та інформації, і неможливість іншими способами довести обставини, які мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-164, 309, 369-372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_4 про тимчасовий доступ до документів та інформації, які перебувають у володінні ІНФОРМАЦІЯ_1 - задовольнити.

Зобов`язати керівництво ІНФОРМАЦІЯ_1 надати тимчасовий доступ до матеріальних носіїв інформації та оригіналів документів про реєстрацію юридичної особи ПП « ОСОБА_5 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), які зберігаються в ІНФОРМАЦІЯ_1 за адресою: АДРЕСА_2 , для їх вивчення з можливістю зняття копій та вилучення до матеріалів кримінального провадження.

Виконання ухвали покласти на слідчого СВ Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_4 .

Строк дії ухвали один місяць з дня її постановлення.

У разі невиконання ухвали слідчого судді про тимчасовий доступ до документів (в тому числі й електронних), слідчий суддя, суд за клопотання сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями Кримінального процесуального кодексу України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення22.04.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу49933270
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до документів та інформації

Судовий реєстр по справі —464/3289/15-к

Ухвала від 22.04.2015

Кримінальне

Сихівський районний суд м.Львова

Радченко Е. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні