Ухвала
від 23.10.2014 по справі 813/7007/14
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД79018, м. Львів, вул. Чоловського, 2; e-mail: inbox@adm.lv.court.gov.ua; тел.: (032)-261-58-10

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

23 жовтня 2014 року                               Справа № 813/7007/14

          Суддя Львівського окружного адміністративного суду Кравців О.Р. здійснив підготовку до судового розгляду адміністративної справи за позовом Миколаївської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області про стягнення коштів з рахунків Товариства з обмеженою відповідальністю «Гурон Груп», а також накладення арешту на кошти та інші цінності відповідача, що знаходяться у банках, -

в с т а н о в и в :

До Львівського окружного адміністративного суду звернулася Миколаївська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Львівській області з адміністративним позовом до товариства з обмеженою відповідальністю «Гурон Груп», в якому просить стягнути кошти з рахунків відповідача у банках, обслуговуючих такого платника податків на користь державного бюджету в сумі 110531,40 грн., а також накласти арешт на кошти та інші цінності, що знаходяться в банках відповідача.

Під час підготовки справи до судового розгляду проведені наступні дії, спрямовані на забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи протягом розумного строку: - з'ясовано підстави позову та факти, які необхідно встановити для вирішення спору; - з‘ясовано склад осіб, які братимуть участь у справі; - запропоновано відповідачу надати суду письмові заперечення та докази на спростування вимог позовної заяви, якщо останні заперечуються; - особам, які беруть участь у справі надіслано копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

За таких обставин, суд вважає, що підготовку справи до розгляду закінчено, відтак, справа підлягає призначенню до розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 110, 121 КАС України,–

у х в а л и в :

1. Підготовче провадження в адміністративній справі за позовом Миколаївської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області про стягнення коштів з рахунків Товариства з обмеженою відповідальністю «Гурон Груп», а також накладення арешту на кошти та інші цінності відповідача, що знаходяться у банках - закінчити.

2. Призначити справу до судового розгляду.

3. Судовий розгляд відбудеться 12 листопада 2014 року о 14:15 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м. Львів, вул. Чоловського, 2, 1-ий поверх, зал судових засідань № 3).

4. Судовий розгляд здійснюватиме суддя Кравців О.Р.

5. Позивачу до дати судового засідання надати суду: витяг з Єдиного держаного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців щодо відповідача; належні докази призначення та виплати переліченим у розрахунках особам пільгових пенсій; оригінали долучених до справи документів – для огляду у судовому засіданні.

6. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили негайно після постановлення та оскарженню не підлягає.

                    

          Суддя                                         Кравців О.Р.

СудЛьвівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення23.10.2014
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49978680
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —813/7007/14

Ухвала від 23.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Постанова від 26.11.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

Ухвала від 17.10.2014

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кравців Олег Романович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні