Ухвала
від 06.12.2013 по справі 819/3012/13-а
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття скороченого

провадження в адміністративній справі

Справа № 819/3012/13-a

06 грудня 2013 року

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І., перевіривши виконання вимог ст.ст.105, 106 КАС України за позовною заявою Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міністерства доходів у Тернопільській області до Приватногог підприємства "Переправа" про припиненння юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

Подана позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, відповідає вимогам статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України, крім особливостей, встановлених статтею 183-2 КАС України, та є такою, за якою відкривається скорочене провадження в адміністративній справі Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.1832 КАС України,

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовом Тернопільської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Тернопільській області до приватного підприємства "Переправа" про припинення юридичної особи.

Відповідачу в термін до 19 грудня 2013 р. у разі невизнання адміністративного позову надати безпосередньо до канцелярії суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

В разі неподання заперечень у встановлений ухвалою строк, справа буде розглянута на підставі наданих позивачем доказів.

Роз'яснити відповідачу, що відповідно до частини 5 статті 183-2 КАС України справа буде розглянута у порядку скороченого провадження:

- не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову;

- не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів, якщо до суду не було подано заперечення;

- не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову до канцелярії суду.

Копію ухвали невідкладно надіслати відповідачу .

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала суду оскарженю не підлягає.

Суддя                                                                                                    Ходачкевич Н.І.

Копія вірна

Суддя                                                                                                    Ходачкевич Н.І.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.12.2013
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49981681
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/3012/13-а

Ухвала від 06.12.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Постанова від 20.12.2013

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні