Ухвала
від 11.05.2011 по справі 4560/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 4560/11/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

11 травня 2011 р. м. Харків

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Волошин Д.А., розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до Державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3, ОСОБА_2 обласної ради, третя особа Комунальний заклад "Обласний організаціоно-методичний центр культури і мистецтва" про визнання дій незаконними та недійсною державну реєстрацію ,-

ВСТАНОВИВ:

До ОСОБА_2 окружного адміністративного суду звернувся позивач, ОСОБА_1, з адміністративним позовом до Державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3, ОСОБА_2 обласної ради, Комунального закладу "Обласной організаціоно-методичний центр культури і мистецтва" в якому просить суд визнати дії державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3 з державної реєстрації комунального закладу В«Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтваВ» незаконними; визнати недійсною державну реєстрацію комунального закладу В«Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтваВ» (ідентифікаційний код 37579269); припинити юридичну особу - комунальний заклад В«Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтваВ» .

Ухвалою судді від 29 квітня 2011 року адміністративний позов ОСОБА_1 до Державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3, ОСОБА_2 обласної ради, Комунального закладу "Обласной організаціоно-методичний центр культури і мистецтва" про визнання недійсною державну реєстрацію - залишено без руху, оскільки після одержання адміністративного позову було з’ясовано, що адміністративний позов не оформлено у відповідності до вимог ст. 106 КАС України, а саме: не дотримані вимоги п. 4 ч. 1 ст. 106 КАС України, оскільки не зазначено зміст позовних вимог у відповідності до ст. 105 КАС України, щодо кожного з відповідачів.

Через канцелярію суду 10.05.2011 року позивачем була надана заява про усунення недоліків та зміни до позовної заяви, згідно яких позивач звернувся до ОСОБА_2 окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3, ОСОБА_2 обласної ради, третя особа Комунальний заклад "Обласний організаціоно-методичний центр культури і мистецтва" та просить суд визнати дії ОСОБА_2 обласної ради, направлені на передчасну державну реєстрацію комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва»незаконними; визнати дії державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3 з державної реєстрації комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва»незаконними; визнати недійсною державну реєстрацію комунального закладу «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва»; припинити юридичну особу - комунальний заклад «Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтва».

Таким чином позивач усунув недоліки, що були визначені ухвалою від 29 квітня 2011 р.

Розглянувши позовну заяву та додані до неї документи, суд вважає її такою, що відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 КАС України, підсудна ОСОБА_2 окружному адміністративному суду та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження не вбачається.

Враховуючи те, що всі підготовчі дії виконані в повному обсязі, за таких обставин, керуючись ст.ст. 105-107, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

1.Відкрити провадження в адміністративній справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Державного реєстратора Виконавчого комітету ОСОБА_2 міської ради ОСОБА_3, ОСОБА_2 обласної ради, третя особа Комунальний заклад "Обласний організаціоно-методичний центр культури і мистецтва" про визнання дій незаконними та недійсною державну реєстрацію .

2.Направити відповідачам та третій особі копію адміністративного позову з копіями доданих до нього документів та зобов'язати їх в строк не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ними до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

3.Адміністративна справа розглядатиметься суддею одноособово.

4.Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

5.Роз’яснити особам, які беруть участь у справі, що вони мають права і обов’язки, визначені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Волошин Д.А.

Дата ухвалення рішення11.05.2011
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49984464
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання дій незаконними та недійсною державну реєстрацію

Судовий реєстр по справі —4560/11/2070

Ухвала від 07.06.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 29.04.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 29.08.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 11.05.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 11.05.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 15.09.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Постанова від 28.10.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні