Ухвала
від 19.12.2013 по справі 820/12557/13-а
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004, м. Харків, вул. Мар'їнська, 18-Б-3, inbox@adm.hr.court.gov.ua

УХВАЛА

Харків

19 грудня 2013 р. № 820/12557/13-а

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Рубан В.В., розглянувши адміністративний позов Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області до ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ЕКСТРА ФЛЕЙКС" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просить суд:

- до повного усунення порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей, експлуатацію нежитлових (виробничого та офісного) приміщень, які орендуються ТОВ "ЕКСТРА ФЛЕЙКСВ» у ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» , за адресою: м. Харків, вул. Автогенна,12 зупинити повністю шляхом їх знеструмлення з опечатуванням пристроїв відключення електропостачання (або інших електромереж, електроприладів, пристроїв обладнання і установок), у зв"язку з чим зобов"язати ГОВ В«ЕКСТРА ФЛЕЙКСВ» негайно припинити здійснення в них діяльності не пов"язаної з усуненням зазначених порушень, знеструмивши ці приміщення (або надати можливість їх знеструмити).

- покласти на Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області обов'язок щодо забезпечення виконання рішення Харківського окружного адміністративного суду про застосування заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації нежитлових (виробничого та офісного) приміщень, які орендуються ТОВ В«ЕКСТРА ФЛЕЙКСВ» у ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» , за адресою: м. Харків, вул. Автогенна. 12, в частині здійснення контролю за усуненням порушень вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки, що створюють загрозу життю та здоров'ю людей.

Представником відповідача ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ЕКСТРА ФЛЕЙКС", ОСОБА_2, 17.12.13 року через канцелярію суду були надані заперечення на позовну заяву.

Відповідно до ч. 4 ст. 183-2 КАС України, у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Суд приходить до висновку про неможливість розгляду зазначеної заяви в порядку скороченого провадження та про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні у зв’язку з необхідністю з’ясування питання виконання відповідачем вимог Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Крім того, з заперечень відповідача вбачається, що Головним управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області було проведено перевірку приміщень, які ТОВ В«ЕКСТРА ФЛЕЙКСВ» орендує у ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» .

У зв’язку з зазначеним суд вважає за необхідне з метою всебічного, об’єктивного, та повного з’ясування обставин справи залучити до участі у справі в якості третьої особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» .

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов’язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 52, 53, 160, 183-2 КАС України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Залучити до участі у справі за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області до ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ЕКСТРА ФЛЕЙКС" про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» .

Призначити справу за адміністративним позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області до ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "ЕКСТРА ФЛЕЙКС", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ТОВ В«СХІДРЕМСЕРВІСВ» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду до розгляду у відкритому судовому засіданні у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду за адресою: м. Харків, вул. Мар"їнська , 18 Б-3, каб. 32 на 14.01.2014 року о 14:30.

Справа буде розглядатися суддею одноособово.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Рубан В.В.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.12.2013
Оприлюднено15.09.2015
Номер документу49986655
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —820/12557/13-а

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 29.01.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 11.06.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 19.12.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Постанова від 19.06.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

Ухвала від 09.12.2013

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Рубан В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні