Ухвала
від 03.09.2015 по справі 173/3438/13-ц
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/3438/13-ц

Провадження №6/173/51/2015

У Х В А Л А

іменем України

03 вересня 2015 р. м. Верхньодніпровськ

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Шевченко О.Ю.,

при секретарі судового засідання Демяненко С.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщені суду цивільну справу за заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про поновлення строку для пред'явлення виконавчого документу до виконання у цивільній справі за заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про видачу судового наказу про стягнення боргу з ОСОБА_1 ,

В С Т А Н О В И В:

Верхівцевське житлово-комунальне господарство звернулося до Верхньодніпровського районного суду з заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про поновлення строку для пред'явлення виконавчого документу до виконання у цивільній справі за заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про видачу судового наказу про стягнення боргу з ОСОБА_1 .

2 вересня 2015 року начальником Верхівцевського ЖКГ подано заяву про залишення заяви про поновлення строку без розгляду.

Згідно п. 5 ч. 1 ст. 207 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо заявник подав заяву про залишення заяви без розгляду.

Враховуючи вищевикладене, суд доходить висновку про залишення заяви Верхівцевського житлово-комунального господарства про поновлення строку для пред'явлення виконавчого документу до виконання у цивільній справі за заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про видачу судового наказу про стягнення боргу з ОСОБА_1 , без розгляду.

В той же час, відповідно до ч. 2 ст. 207 ЦПК України особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ст. 207 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву Верхівцевського житлово-комунального господарства про поновлення строку для пред'явлення виконавчого документу до виконання у цивільній справі за заявою Верхівцевського житлово-комунального господарства про видачу судового наказу про стягнення боргу з ОСОБА_1 - залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до апеляційного суду Дніпропетровської області через Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області протягом п`яти днів з дня її проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення ухвали, можуть подати апеляційну скаргу протягом п`яти днів з дня отримання її копії.

Суддя

Дата ухвалення рішення03.09.2015
Оприлюднено16.09.2015
Номер документу50008949
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/3438/13-ц

Ухвала від 03.09.2015

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Шевченко О. Ю.

Ухвала від 24.06.2015

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Шевченко О. Ю.

Судовий наказ від 06.01.2014

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Шевченко О. Ю.

Ухвала від 03.01.2014

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Шевченко О. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні