Ухвала
від 10.09.2015 по справі 805/4302/15-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна  Донецький окружний адміністративний суд У Х В А Л А про відкриття скороченого провадження у адміністративній справі              10 вересня 2015 року                                                       Справа № 805/4302/15-а приміщення суду за адресою:  84112, м.Слов'янськ, вул. Добровольського,  2       Суддя Донецького окружного адміністративного суду Смагар С.В., розглянувши позовну заяву Мар'їнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області   до Вугледарської міської організації Соціалістичної партії України     про припинення юридичної особи ВСТАНОВИВ:     Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, та відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні. Зважаючи на зміст пункту 3 частини 1 статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, до справи має застосовуватися скорочене провадження.    Враховуючи викладене та керуючись статтями 107, 160, 165, 183-2, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, - УХВАЛИВ: 1.          Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі № 805/4302/15-а за позовною заявою Мар'їнської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області  до Вугледарської міської організації Соціалістичної партії України про припинення юридичної особи.     2.          Надіслати сторонам копію ухвали про відкриття скороченого провадження в адміністративній справі. 3.          Встановити відповідачу десятиденний строк з дня одержання копії цієї ухвали для подання заперечення проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову. 4.          Роз'яснити відповідачу, що заперечення проти позову та необхідні документи чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84112, Донецька обл., м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 2. 5.          Роз'яснити відповідачу, що у випадку неподання заперечення проти позову, справа буде розглянута в порядку, визначеному статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку з дня отримання ним копії цієї ухвали. Процесуальні права та обов'язки осіб, які беруть участь у справі, зазначені у додатку до ухвали. 6.          Справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом у складі судді Смагар С.В. одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. 7.          Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.                                    Суддя                                                                            Смагар С.В.                                                                         

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення10.09.2015
Оприлюднено09.10.2015
Номер документу50068853
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/4302/15-а

Постанова від 05.10.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Смагар С.В.

Ухвала від 10.09.2015

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Смагар С.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні