Ухвала
від 01.12.2011 по справі 2а/1570/10244/2011
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а/1570/10244/2011

УХВАЛА

01 грудня 2011 року

Суддя Одеського окружного адміністративного суду Білостоцький О.В., розглянувши матеріали адміністративного позову державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси до товариства з обмеженою відповідальністю БІКА про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством,-

В С Т А Н О В И В:

До ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси до товариства з обмеженою відповідальністю БІКА про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Позов підсудний ОСОБА_1 окружному адміністративному суду. Позов подано та оформлено відповідно до вимог статті 106 КАС України, до адміністративного позов державної податкової інспекції у позивачем був доданий доказ відправки копії позовної заяви з додатками відповідачу.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Згідно вимог п. 3 ч. 1 та ч. 2 ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України скорочене провадження застосовується в адміністративних справах щодо припинення юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом, за зверненням суб'єкта владних повноважень. Суд може розглядати в порядку скороченого провадження адміністративні справи щодо вимог, передбачених частиною першою цієї статті, якщо такі вимоги не стосуються прав, свобод, інтересів та обов'язків третіх осіб.

Оглянувши матеріали справи, приймаючи до уваги, що позовні вимоги не стосуються прав свобод та інтересів третіх осіб, суд вважає можливим розглянути адміністративний позов у порядку скороченого провадження, передбаченому ст. 183-2 КАС України, роз'яснивши відповідачу порядок такого розгляду.

Згідно вимог ст. 183-2 КАС України, відповідач у десятиденний строк з дня одержання цієї ухвали, позовної заяви та доданих до неї документів може подати заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову. Якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду.

На підставі викладеного, з метою забезпечення всебічного та об'єктивного вирішення справи, керуючись ст.ст. 4, 5, 6, 17, 23, 71, 106, 160, 165, 183-2 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовом державної податкової інспекції у Малиновському районі м. Одеси до товариства з обмеженою відповідальністю БІКА про припинення юридичної особи, що не пов'язано з банкрутством.

Зобов'язати позивача надати до суду довідку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відносно товариства з обмеженою відповідальністю БІКА станом на теперішній час, у строк до 16 грудня 2011 року.

З метою з'ясування позиції відповідача стосовно заявлених позовних вимог направити відповідачу копію ухвали про відкриття скороченого провадження та запропонувати у разі невизнання адміністративного позову надати письмові заперечення на позов та докази, які у нього є, а у разі визнання позову -заяву про його визнання до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду у десятиденний строк.

Копії ухвали надіслати сторонам.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Білостоцький О.В.

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.12.2011
Оприлюднено12.01.2016
Номер документу50078053
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1570/10244/2011

Ухвала від 01.12.2011

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Білостоцький О. В.

Постанова від 03.01.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Білостоцький О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні