Ухвала
від 29.07.2011 по справі 9849/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

Про відкриття провадження у справі, закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

29.07.2011р. № 2а- 9849/11/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Лук'яненко М.О., розглянувши адміністративний позов товариства з обмеженою відповідальністю "ХЗТСШНО" до Державної податкової інспекції у Комінтернівському районі міста Харкова про визнання дій неправомірними та скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просить суд : визнати неправомірними дії Державної податкової інспекції у Комінтернівському районі м. Харкова щодо проведення невиїзної документальної перевірки позивача з питань достовірності відображення податкового кредиту по деклараціях з податку на додану вартість за лютий 2010 року; скасувати податкові повідомлення - рішення від 17.05.2011 року №0000221540, №0000092340/0.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду. Підстави для її повернення або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

Проведення попереднього судового засідання суд не вважає за необхідне.

За наведених обставин справу слід призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 107, 110, 121 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження в справі за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "ХЗТСШНО" до Державної податкової інспекції у Комінтернівському районі міста Харкова про визнання дій неправомірними та скасування податкового повідомлення-рішення.

2. Зобов'язати відповідача за три робочі дні до судового засідання надати у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

3. Зобов'язати позивача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду документи про правоздатність, дієздатність та статус як платників податків (зборів, обов'язкових платежів) позивача та контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення); докази відповідності закону вчинених правочинів; докази можливості фактичного здійснення спірних господарських операцій; докази понесення витрат у спірних правовідносинах; докази використання придбаних товарів (робіт, послуг) у власній господарській діяльності; докази проведення фізичного переміщення товарів; пояснення (разом з доказами, що їх підтверджують) відносно відображення спірних господарських операцій в обліку; докази наявності об'єктичних економічних чинників на укладання спірних правочинів; докази дотримання засад розумності при укладанні спірних правочинів; копії спірних правочинів; копії документів, які були складені з посиланням на спірні правочини; копії реєстрів отриманих податкових накладних за періоди виписування спірних податкових накладних та за періоди включення спірних податкових накладних до податкового кредиту з ПДВ; докази отримання спірних податкових накладних саме в тому звітному податковому періоді, коли ці податкові накладні були віднесені на збільшення податкового кредиту з ПДВ.

4. Закінчити підготовку справи за адміністративним позовом товариства з обмеженою відповідальністю "ХЗТСШНО" до Державної податкової інспекції у Комінтернівському районі міста Харкова про визнання дій неправомірними та скасування податкового повідомлення-рішення.

5. Призначити судовий розгляд адміністративної справи на 07.09.2011 року о 10:00 у відкритому судовому засіданні у приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м. Харків, вул. Мар'їнська, 18 "Б-3", каб. №31.

6. Справа розглядається у складі головуючого судді Лук`яненко М.О..

7. Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

8. Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про те, що вони мають права і обов'язки, визначені ст.ст.49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.

9. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лук'яненко М.О.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.07.2011
Оприлюднено12.01.2016
Номер документу50088526
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —9849/11/2070

Ухвала від 29.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Лук'яненко М.О.

Постанова від 21.12.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Лук'яненко М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні