Ухвала
від 06.10.2009 по справі б-23/67
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б-23/67

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул.Шевченка 16, м.Івано-Франківськ, 76000, тел. 2-57-62

  

УХВАЛА

 06 жовтня 2009 р.  Справа № Б-23/67   

Господарський суд Івано-Франківської області у складі:

Cудді Рочняк Олександри Вікторівни

при секретарі судового засідання Вітюку О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи

за заявою  голови ліквідаційної комісії Підприємства житлово-комунального господарства,  пр.Шевченка,1, с.Задністрянське, Галицький район, Івано-Франківська область,77133 про визнання банкрутом Підприємства житлово-комунального господарства, пр.Шевченка,1, с.Задністрянське, Галицький район, Івано-Франківська область,77133

за участю представників сторін:

представники не з"явилися.

ВСТАНОВИВ: ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 21.09.09 порушено провадження у справі за заявою ДПІ в Снятинському р-ні про визнання Підприємства житлово-комунального господарства, с.Задністрянське, пр.Шевченка,1, Галицький район, Івано-Франківська область банкрутом в порядку ст.51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та призначено справу до розгляду в підготовчому засіданні на 06.10.09.

В підготовче засідання 06.10.09 представники не з"явились, хоча належним чином повідомлені, причин неявки в судове засідання не повідомили, вимоги ухвали від 19.03.09 не виконали.

Згідно ч.2 ст. 4-1 ГПК України господарські суди розглядають справи  про  банкрутство  у порядку провадження, передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених Законом  України  "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Відповідно до п.1 та п.2 ч.1 ст.77 ГПК України Господарський  суд  відкладає, розгляд справи, коли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даному засіданні. Такими обставинами, зокрема, є нез'явлення в засідання представників сторін, інших учасників судового процесу та неподання витребуваних доказів.

Оскільки, неявка сторін в підготовче засідання та неподання витребуваних доказів перешкоджає повному та всебічному розгляду заяви, суд вважає за необхідне відкласти підготовче засідання та повторно зобов"язати голову ліквідаційної комісії Підприємства житлово-комунального господарства, с.Задністрянське, пр.Шевченка,1, Галицький район, Івано-Франківська область - подати суду документи, які витребовувалися ухвалою від 21.09.09.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст.4-1, 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд  

УХВАЛИВ:

відкласти підготовче засідання на  29.10.09 о 11:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Івано-Франківського господарського суду за адресою: вул.Шевченка 16,  кімната № 14.

Голові ліквідаційної комісії Підприємства житлово-комунального господарства, с.Задністрянське, Галицький район, Івано-Франківська область подати:

належні докази виконання вимог, передбачених ст.ст.105, 110, 111 Цивільного кодексу України, ст.60  Господарського кодексу України, зокрема:

- рішення органу, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, про встановлення порядку та строків припинення юридичної особи;

- докази внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - Єдиний державний реєстр) відомостей про те, що юридична особа - боржник перебуває у процесі припинення;

- докази здійснення повідомлення у друкованих органах відповідно до закону, яке відповідає ч. 4 ст.105 Цивільного кодексу України, ч.3 ст.60 Господарського кодексу України (оригінал);

- докази здійснення письмового повідомлення відомих кредиторів про припинення юридичної особи - боржника;

- проміжний ліквідаційний баланс, який відповідає ч.3 ст.110, ч. 1 ст.111 Цивільного кодексу України.

          -перелік пред"явлених кредиторами вимог, а також результати їх розгляду;

        

Державному реєстратору підготувати та надати суду витяг із Державного реєстру стосовно Підприємства житлово-комунального господарства, с.Задністрянське, пр.Шевченка,1, Галицький район, Івано-Франківська область (код 30991580) .

      

Участь повноважних представників сторін в судовому засіданні обов"язкова.

Згідно п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу  України  за ухилення від вчинення дій,  покладених  господарським  судом на сторону, з винної  сторони може  бути стягнуто в дохід Державного бюджету України штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто до 1700 грн.

Копію ухвали направити: заявнику та державному  реєстратору  (м.Галич, вул. Площа Волі,1).

Крім того, дану ухвалу для відома та з метою запобігання фіктивного банкрутства підприємства направити Прокуратурі Івано-Франківської області (вул. Грюнвальдська, 11, м. Івано-Франківськ, 76000).

 

Суддя                                                            Рочняк О. В.

 

Виготовлено в АС "Діловодство суду"

Помічник судді

Корпан Р.М.    

  

Дата ухвалення рішення06.10.2009
Оприлюднено16.10.2009
Номер документу5009572
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б-23/67

Ухвала від 06.10.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 21.09.2009

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 07.11.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 28.10.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

Ухвала від 15.10.2008

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Рочняк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні