Ухвала
від 31.05.2010 по справі 1/24-10-510
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

"31" травня 2010 р. Справа № 1/24-10-510

За заявою: Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок”, 67700, Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, вул. Ізмаїльська, буд. 106, код 24759439.

про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок”

Суддя Найфлейш В.Д.

Представники сторін:

Від заявника: Тислюк Л.В. (довіреність);

Розпорядник майна: не з'явився.

Суть спору: про визнання банкрутом

Ухвалою господарського суду Одеської області від 01.02.2010р. порушено провадження у справі №1/24-10-510 про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок”, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру розпорядження майном боржника та призначено розпорядника майна боржника арбітражного керуючого Колмикову Т.О.

21.05.2010р. до господарського суду надійшла заява від Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” про відкликання заяви про визнання банкрутом Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” у порядку статті 10 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Відповідно до ст.10 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” заява про порушення справи про банкрутство може бути відкликана заявниками до опублікування в офіційному друкованому органі оголошення про порушення справи про банкрутство або після такого опублікування, якщо протягом місячного строку не надійшло інших заяв кредиторів щодо задоволення їх вимог. Суд виносить ухвалу про відкликання заяви, якщо це не порушує права боржника та кредиторів.

Враховуючи те, що заяву про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” подано до публікації оголошення про порушення справи про банкрутство у офіційних друкованих органах, а також відкликання заяви заявником не порушує права кредиторів та боржника, оскільки відкликання заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку, суд задовольняє заяву Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” про відкликання та залишає без розгляду заяву про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” у порядку ст.10 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

При цьому, суд припиняє дію мораторію на задоволення вимог кредиторів, введеного ухвалою суду від 01.02.2010р. відповідно до п.7 ст.12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Керуючись ст.10, п.7 ст.12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.86 ГПК України, суд –

У Х В А Л И В:

1.Задовольнити заяву Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” про відкликання заяви про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок”.

2.Залишити заяву Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок”про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” без розгляду.

3.Припинити дію мораторію на задоволення вимог кредиторів, введеного ухвалою суду від 01.02.2010р.

4.Скасувати заходи до забезпечення вимог кредиторів, вжиті ухвалою суду від 01.02.2010р., а саме: заборону боржнику та іншим особам без згоди розпорядника майна вчиняти дії щодо реорганізації, ліквідації боржника, відчуження нерухомого майна та розпорядження ним будь-яким чином, у тому числі передавати в користування, оренду, заставу.

5. Припинити повноваження розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю „Істок” арбітражного керуючого Колмикової Т.О.

Копію ухвали надіслати кредиторам, боржнику, арбітражному керуючому Колмиковій Т.О., державному органу з питань банкрутства, до органу державної виконавчої служби, державному реєстратору

Суддя Найфлейш В.Д.

Службовий

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення31.05.2010
Оприлюднено17.09.2015
Номер документу50111606
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —1/24-10-510

Ухвала від 31.05.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Найфлейш В.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні