Ухвала
від 18.09.2013 по справі 547/1322/13-к
СЕМЕНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Семенівський районний суд Полтавської області

Справа № 547/1322/13-к

номер провадження 1-кс/547/49/13

У Х В А Л А

18 вересня 2013 рокуа

Слідчий суддя Семенівського районного суду Полтавської області Любицький В.О.

при секретарі Вареник К.А.,

з участю слідчого - Бабешко Р.В.,

представника ОК " Орівщина" - ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт.Семенівка клопотання слідчого Семенівського РВ УМВС України в Полтавській області лейтенанта міліції Бабешко Р.В. про тимчасовий доступ до документів,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий слідчого відділення Семенівського РВ УМВС України в Полтавській області лейтенант міліції Бабешко Р.В. за погодженням прокурора Кременчуцької міжрайонної екологічної прокуратури, в рамках досудового розслідування кримінального провадження , внесеного до ЄРДР 30.01.2013 року по факту здійснення невстановленими особами самовільного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці в межах НПП " Нижньосульський" на території острову " Орівщина" в межах Погребняківської сільської ради Семенівського району Полтавської області, та кримінального провадження, внесеного до ЄРДР 07.03.2013 року по факту самовільного захоплення землі та самовільного будівництва на острові " Орівщина" , що входить до складу національного парку " Нижньосульський ", звернувся до слідчого судді з клопотанням про надання тимчасового доступу з подальшим вилученнм до документів, які знаходяться у володінні Обслуговуючого кооперативу " Орівщина" в с.Погребняки Семенівського району Полтавської області, а саме: технічних паспортів на будівлі і споруди, розміщені на території острова " Орівщина" , які необхідні для проведення судової будівельно-технічної експертизи за запитом експерта для правильного вирішення експертизи, яка призначена по кримінальному провадженню, та які в подальшому можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав.

В судовому засіданні представник Обслуговуючого кооперативу " Орівщина" заперечив проти клопотання з тих підстав, що в кооперативі затребуваних документів не має, оскільки ці документи знаходяться у власників - членів кооперативу.

Відповідно до матеріалів клопотання по вказаних кримінальних провадженнях призначено судову будівельно-технічну експертизу, яка направлена для проведення експертам Харківського НДІСЕ.

Відповідно до клопотання експерта від 13.08.2013 ркоу для проведення експертизи експерту необхідно надати оригінапли або якісно виготовлені та належним чином завірені копії документів, а саме: технічні паспорти на будівлі і споруди на території острова " Орівщина".

З огляду на викладене, клопотання не підлягає до задоволення в зв"язку з відсутністю витребуваних документів в Обслуговуючому кооперативі " Орівщина".

Керуючись ст.ст.159-164 КПК України ,-

У Х В А Л И В :

Відмовити в задоволенні клопотання слідчого слідчого відділення Семенівського РВ УМВС України в Полтавській області лейтенанта міліції Бабешко Р.В. про тимчасовий доступ до документів з подальшим їх вилученням , а саме: технічних паспортів на будівлі і споруди , що розташовані на острові " Орівщина", що знаходяться в Обслуговуючого кооперативу "Орівщина" ( с.Погребняки Семенівського району Полтавської області, ЄДРПОУ 34675295 ).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Семенівського районного суду

Полтавської області В.О.Любицький

Дата ухвалення рішення18.09.2013
Оприлюднено17.09.2015
Номер документу50226952
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до документів

Судовий реєстр по справі —547/1322/13-к

Ухвала від 18.09.2013

Кримінальне

Семенівський районний суд Полтавської області

Любицький В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні