Ухвала
від 12.09.2014 по справі 623/3376/14-к
ІЗЮМСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 623/3376/14-к

Номер провадження 1-кс/623/1080/2014

УХВАЛА

іменем України

12 вересня 2014 року року Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

у складі: слідчого судді Піддубного І.А.,

при секретарі Довгополій І.В.,

за участю прокурора Ізюмської міжрайонної прокуратури Лапіна І.О.,

слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області

капітана міліції Цібко А.В.

розглянувши в залі судових засідань у приміщенні суду клопотання слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області капітана міліції Цібко А.В. про дозвіл на проведення обшуку у кримінальному провадженні за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014220320000993 від 30.07.2014 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 260 КК України,-

в с т а н о в и в:

Слідчий СУ ГУМВС України в Харківській області капітан міліції Цібко А.В. 12.09.2014 р. звернувся до Ізюмського міськрайонного суду Харківської області з клопотанням, погодженим з прокурором Ізюмської міжрайонної прокуратури Харківської області Лапіним І.О., про проведення обшуку за місцем проживання головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1, з метою виявлення і вилучення зброї, боєприпасів, вибухових речовин, засобів, слідів перебування членів збройних організацій, документів по взаємовідносинах із усіма суб'єктами господарювання, чорнової бухгалтерії, чорнових записів, цифрових носіїв інформації, табелів виходу співробітників ТОВ (підприємства, установи) на роботу, журналів обліку робочого часу, відомостей виплати заробітної плати, журналів в'їзду-виїзду автотранспорту, дорожніх листів, ТТН, грошових коштів, ТМЦ, здобутих злочинним шляхом, а також інших предметів, документів та матеріальних цінностей, що мають доказове значення за кримінальним провадженням та можуть містити дані про причетність головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, до здійснення фінансування та забезпечення медичними препаратами які відносяться до наркотичних засобів незаконних збройних формувань самопроголошеної Донецької народної республіки, оскільки є достатньо підстав вважати, що вони знаходяться за вказаною адресою.

В ході проведення досудового розслідування по вказаному кримінальному провадженню встановлено, згідно рапорту оперативних співробітників встановлено, що посадові особи зазначеного товариства безпосередньо здійснювали фінансування членів незаконних озброєних формувань, які діяли на території м. Дружківка та надавали вказаним особам транспортні засоби і виробничі приміщення для переховування.

Проведеними за даним кримінальним провадженням заходами встановлено фактичне місце проживання головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1.

За отриманою інформацією від оперативних співробітників у вказаному приміщенні можуть знаходитись зброя, боєприпаси, вибухові речовини, сліди перебування членів збройних організацій, документи по взаємовідносинах із усіма суб'єктами господарювання, чорнова бухгалтерія, чорнові записи, цифрові носії інформації, табелі виходу співробітників ТОВ (підприємства, установи) на роботу, журнали обліку робочого часу, відомості виплати заробітної плати, журнали в'їзду-виїзду автотранспорту, дорожні листи, ТТН, грошові кошти, ТМЦ, здобуті злочинним шляхом, а також інші предмети, документи та матеріальні цінності, що мають доказове значення за кримінальним провадженням та можуть містити дані про причетність конкретних осіб до здійснення злочинної діяльності.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, а також витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань щодо кримінального провадження, в рамках якого подається клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для задоволення клопотання, оскільки на виконання вимог ч. 5 ст. 234 КПК України слідчий довів наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення; розшукувані речі мають значення для досудового розслідування; можуть бути доказами під час судового розгляду; розшукувані речі знаходяться у зазначеній в клопотанні квартирі.

В наданих матеріалах міститься достатньо підстав вважати, що за місцем проживання головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, за адресою: АДРЕСА_1, можуть знаходитися зброя, боєприпаси, вибухові речовини, засоби, сліди перебування членів збройних організацій, документи по взаємовідносинах із усіма суб'єктами господарювання, чорнова бухгалтерія, чорнові записи, цифрові носії інформації, табеля виходу співробітників ТОВ на роботу, журнали обліку робочого часу, відомості виплати заробітної плати, журнали в'їзду-виїзду автотранспорту, дорожні листи, ТТН, грошові кошти, ТМЦ, здобутих злочинним шляхом, а також інших предметів, документів та матеріальних цінностей, що мають доказове значення за кримінальним провадженням та можуть містити дані про причетність посадових осіб ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887), в тому числі головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 до здійснення фінансування та забезпечення медичним препаратами які відносяться до категорії наркотичних незаконних збройних формувань самопроголошеної Донецької народної республіки, оскільки є достатньо підстав вважати, що вони знаходяться за вказаною адресою.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 107, 234, 235, 236, 309, 372 КПК України,

у х в а л и в:

Клопотання слідчого СУ ГУМВС України в Харківській області капітана міліції Цібко А.В. про проведення обшуку у кримінальному провадженні № 12014220320000993 від 30 липня 2014 року - задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1, за місцем проживання головного інженера ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, з метою виявлення і вилучення зброї, боєприпасів, вибухових речовин, засобів, слідів перебування членів збройних організацій, документів по взаємовідносинах із усіма суб'єктами господарювання, чорнової бухгалтерії, чорнових записів, цифрових носіїв інформації, табелів виходу співробітників ТОВ (підприємства, установи) на роботу, журналів обліку робочого часу, відомостей виплати заробітної плати, журналів в'їзду-виїзду автотранспорту, дорожніх листів, ТТН, грошових коштів, ТМЦ, здобутих злочинним шляхом, а також інших предметів, документів та матеріальних цінностей, що мають доказове значення за кримінальним провадженням та можуть містити дані про причетність посадових осіб ТОВ „ГідроПневмоАпарат" (код ЄДРПОУ 32186887) до здійснення фінансування та забезпечення медичними препаратами які відносяться до категорії наркотичних незаконних збройних формувань самопроголошеної Донецької народної республіки, оскільки є достатньо підстав вважати, що вони знаходяться за вказаною адресою та можуть містити дані про причетність конкретних осіб до здійснення злочинної діяльності.

Ухвала надає право слідчому проникнути до житла лише один раз.

Ухвала може бути виконана слідчим до 12 жовтня 2014 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: І.А. Піддубний.

Дата ухвалення рішення12.09.2014
Оприлюднено22.09.2016
Номер документу50346892
СудочинствоКримінальне
Сутьдозвіл на проведення обшуку у кримінальному провадженні за матеріалами досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12014220320000993 від 30.07.2014 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 260 КК України

Судовий реєстр по справі —623/3376/14-к

Ухвала від 12.09.2014

Кримінальне

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області

Піддубний І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні