Ухвала
від 14.05.2013 по справі 32/158б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Донецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

ПРО ВІДКЛАДЕННЯ РОЗГЛЯДУ СПРАВИ

14.05.2013р. Справа № 32/158б

за заявою кредитора (заявника) Красноармійської ОДПІ

до боржника Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове

про визнання банкрутом

Суддя О.В.Попов

Представники:

від кредитора: не з'явився

від боржника: не з'явився

в судовому засіданні брали участь: Леонов В.О. - за довіреністю від Головного управління юстиції у Донецькій області

Ухвалою від 04.11.03 за заявою Красноармійської ОДПІ господарським судом Донецької області порушена справа про банкрутство відсутнього боржника - Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове.

Ухвалою суду від 11.11.03 провадження по справі №32/158Б про банкрутство Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове зупинено до закінчення дії мораторію на примусову реалізацію майна державних підприємств.

Ухвалою суду від 30.01.13 поновлено провадження у справі №32/158Б про банкрутство Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове; призначення розгляду справи на 19.03.13; Міністерство енергетики та вугільної промисловості України зобов'язано надати суду відомості щодо прийняття рішення про ліквідацію або реорганізацію Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове; перелік майна, закріпленого за боржником на праві повного оперативного господарського ведення; відомості стосовно керівних органів боржника - Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м.Селидове, зокрема щодо звільнення Кореневича Олега Ярославовича від обов'язків директора та виконання обов'язків директора боржника на теперішній час; Красноармійську ОДПІ зобов'язано надати суду довідку (витяг) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо боржника на час розгляду справи; письмову згоду на призначення ліквідатором, або кандидатуру арбітражного керуючого - ліквідатора боржника з його заявою відповідно до вимог ст. 3 -1 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», в редакції Закону України №784-XIV від 30.06.99, та належним чином засвідченою копією ліцензії на право провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів).

14.03.13 до господарського суду Донецької області від Красноармійської ОДПІ Донецької області ДПС надійшла довідка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо боржника станом на 20.02.13.

Ухвалою суду від 19.03.13 розгляд справи відкладений на 14.05.13; Міністерство енергетики та вугільної промисловості України зобов'язано до дня судового засідання надати суду відомості щодо прийняття рішення про ліквідацію або реорганізацію Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове; перелік майна, закріпленого за боржником на праві повного оперативного господарського ведення; відомості стосовно керівних органів боржника - Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м.Селидове, зокрема щодо звільнення Кореневича Олега Ярославовича від обов'язків директора та виконання обов'язків директора боржника на теперішній час; Красноармійську ОДПІ зобов'язано до дня судового засідання надати суду письмову згоду на призначення ліквідатором, або кандидатуру арбітражного керуючого - ліквідатора боржника з його заявою відповідно до вимог ст. 3 -1 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», в редакції Закону України №784-XIV від 30.06.99, та належним чином засвідченою копією ліцензії на право провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів); надати суду відомості про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи.

В судове засідання 14.05.13 ініціюючий кредитор, представники боржника, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України не з'явились, про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином; на час судового засідання заяв про розгляд справи за відсутності ініціюючого кредитора та представників боржника та Міністерства енергетики та вугільної промисловості України не надходили, про причини неявки суд не повідомлено, витребувані документи не надані.

За результатами розгляду в судовому засіданні 14.05.13 матеріалів справи, господарський суд, враховуючи нез'явлення у судове засідання ініціюючого кредитора, представників боржника, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України і відсутність витребуваних документів.

Керуючись п.1 ст.5 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", в редакції Закону № 784-ХІV від 30.06.99, ст.ст. 4-1, 77, 86 ГПК України, господарський суд

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд справи на 18.06.2013 року о 10:15 год. (зал с/з №4).

2. Міністерству енергетики та вугільної промисловості України до дня судового засідання надати суду відомості щодо прийняття рішення про ліквідацію або реорганізацію Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м. Селидове; перелік майна, закріпленого за боржником на праві повного оперативного господарського ведення; відомості стосовно керівних органів боржника - Селидівського дочірнього підприємства Державного торгівельно - виробничого підприємства Міністерства палива та енергетики м.Селидове, зокрема щодо звільнення Кореневича Олега Ярославовича від обов'язків директора та виконання обов'язків директора боржника на теперішній час.

3. Красноармійської ОДПІ до дня судового засідання надати суду письмову згоду на призначення ліквідатором, або кандидатуру арбітражного керуючого - ліквідатора боржника з його заявою відповідно до вимог ст. 3 -1 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», в редакції Закону України №784-XIV від 30.06.99, та належним чином засвідченою копією ліцензії на право провадження господарської діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів); надати суду відомості про наявність заборгованості боржника на час розгляду справи.

4. Явка ініціюючого кредитора, представників боржника та

Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у засідання суду

обов'язкова.

Суддя О.В. Попов

СудГосподарський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення14.05.2013
Оприлюднено21.09.2015
Номер документу50445687
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —32/158б

Ухвала від 14.05.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 19.03.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 12.11.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 22.10.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Постанова від 18.06.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Попов

Ухвала від 30.01.2013

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

Ухвала від 08.11.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 15.10.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Тарапата С.С.

Ухвала від 04.05.2007

Господарське

Господарський суд Донецької області

Попов О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні