Ухвала
від 05.11.2010 по справі 2-н-127-10
НЕТІШИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Нетішинський міський суд Хмельницької області

м. Нетішин, пр. Незалежності, 12, 30100, (03842) 9-04-60

Справа № 2-н-127-10

УХВАЛА

05 листопада 2010 року Суддя Нетішинського міського суду Хмельницької області Кулеша Л.М., розглянувши заяву Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» ВП «Хмельницька АЕС» про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за надані послуги з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих на суму заборгованості та судових витрат,-

ВСТАНОВИВ:

Державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» ВП «Хмельницька АЕС» звернулося до суду з вищевказаною заявою.

Згідно інформації начальника сектора ВЕІРФО Нетішинського МВ УМВС України в Хмельницькій області про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржник ОСОБА_1 в списку зареєстрованих у м. Нетішин не значиться.

Відповідно до п. З ч. 6 ст. 100 ЦПК України у разі якщо отримана судом інформація не дає можливості встановити зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - боржника, суд відмовляє у прийнятті заяви про видачу судового наказу.

Частиною 2 ст. 99 ЦПК України, передбачено, що у разі відмови в прийнятті заяви про видачу судового наказу або в разі скасування судового наказу внесена сума судового збору та витрат на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи стягувану не повертається. У разі пред'явлення стягувачем позову до боржника у порядку позовного провадження сума судового збору сплаченого за подання заяви про видачу судового наказу зараховується до суми судового збору, встановленої за позовну заяву.

Керуючись ч. 2 ст. 99, ст. ст. 100, 101, 293 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Відмовити Державному підприємству «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» ВП «Хмельницька АЕС» у прийнятті заяви про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за надані послуги з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих на суму заборгованості та судових витрат.

Роз'яснити Державному підприємству «Націоншіьна атомна енергогенеруюча компанія «ЕнергоатоШ ВП «Хмельницька АЕС», що відмова у прийнятті заяви про видачу судового наказу унеможливлює повторне звернення з такою самою заявою. Заявник у цьому випадку має право звернутися з тими самими вимогами у позовному порядку.

Апеляційна скарга на ухвалу подається до апеляційного суду Хмельницької області через Нетішинський міський суд на протязі 5-ти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Кулеша Л.М.

СудНетішинський міський суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення05.11.2010
Оприлюднено23.09.2015
Номер документу50514991
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-127-10

Ухвала від 05.11.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Кулеша Л. М.

Ухвала від 05.11.2010

Цивільне

Нетішинський міський суд Хмельницької області

Кулеша Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні