Ухвала
від 12.10.2009 по справі 22/72б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/72б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

12.10.09                                                                                 Справа № 22/72б.

Суддя Ковалінас М.Ю., розглянувши матеріали за заявою

кредитора     - Державної податкової інспекції в Артемівському районі у м. Луганську

до боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Декарт Метал Трейдінг",

                     м. Луганськ          

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-68, 86, 87 ГПК України та ст. ст. 1, 8, 11, 12 Закону України  “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

                                                          у х в а л и в :

          1.Порушити провадження у справі про банкрутство боржника та прийняти заяву до розгляду.

          

2.Справу призначити до розгляду на 03.11.09., на 11 годин 10 хвилин, підготовче засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 310.

          

3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора - надати суду оригінали документів доданих до заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; подати уточнення щодо періоду створення, суми боргу, із зазначенням його структури; представити у засідання суду документальне підтвердження наявності зобов'язань боржника перед кредитором, за яким заявлено грошові вимоги, а також строку їх виконання; надати докази наявності безспірного боргу та докази незадоволення боржником вимог кредитора протягом встановленого п. 3 ст. 6 Закону трьохмісячного строку, зокрема: надати завірені копії постанови Луганського окружного адміністративного суду від 08.09.09. №2а-21752 та виконавчого листа за цією постановою; докази неможливості сплати боргу через виконавче провадження, відомості щодо стану виконавчого провадження та докази неможливості виконання за виконавчими документами (акт державного виконавця про відсутність майна на яке може бути звернуто стягнення, тощо); відомості про фінансовий та майновий стан боржника на даний час; надати пояснення щодо запису №11 у Довідці з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців станом на 17.09.09. б/н, яким внесено інформацію щодо відсутності юридичної особи боржника за його місцезнаходженням: м. Луганськ,             вул. Совєтская, 20-Б, та уточнити свої вимоги за заявою; надати інші докази стійкої неплатоспроможності боржника: довідки Інспекції Держтехнагляду та банківських установ про наявність або відсутність у боржника спеціальної техніки, грошових коштів, тощо; пояснення на відзив боржника з документальним та нормативним обґрунтуванням своїх заперечень (при наявності); надати пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна у справі та докази його згоди на участь у справі (заява арбітражного керуючого, копія ліцензії).

5.Зобов'язати боржника - подати до суду відзив на заяву кредитора відповідно до           п. 3 ст. 11 Закону, зокрема, із зазначенням у відзиві заперечень боржника проти вимог кредитора (при наявності), загальної суми заборгованості перед кредитором, у тому числі по заробітній платі працівників боржника, а також заборгованості перед бюджетом по податках та зборах (обов'язкових платежах), відомостей щодо наявного у боржника майна, у тому числі коштів, що є на його рахунках у всіх банківських або інших фінансово кредитних установах, поштових адрес цих установ, номерів рахунків та щодо залишку коштів на цих рахунках; надати докази надіслання або вручення копії цього відзиву кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час: баланс, фінансовий звіт боржника, станом на останню звітну дату; відомості про наявність та місцезнаходження заставленого майна; оригінал Статуту, Установчого договору - для огляду у засіданні, їх завірені копії - до справи; при погашенні боргу - докази погашення, з зазначенням дати погашення; надати докази його повноважень як юридичної особи та, як суб'єкта підприємницької діяльності - довідки про включення боржника до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України, а також, до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців.

6.Головному управлінню статистики у Луганській області - в строк до 03.11.09., подати відомості про включення боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Декарт Метал Трейдінг", м. Луганськ, вул. Совєтская, 20-Б, ідентифікаційний код 32670855, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

          

7.Державному реєстратору - виконавчому комітету Луганської міської ради - в строк до 03.11.09., підготувати та надати суду письмову інформацію, згідно запиту, про приналежність боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Декарт Метал Трейдінг", м. Луганськ, вул. Совєтская, 20-Б, ідентифікаційний код 32670855, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців (запит додається) або у міському реєстрі, про що надати витяг з реєстраційної картки.

8.Луганському обласному відділу з питань банкрутства - подати до суду, в строк до 03.11.09., пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення розпорядником майна боржника, з урахуванням вимог ст. ст. 3-1, п. 5 ст. 13 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          9.АКБ "Індустріалбанк" в особі Луганської філії, м. Луганськ, та ТОВ "Фортуна - Банк" у м. Києві, - подати до суду, в строк до 03.11.09., відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто довідки про рух коштів за період з 12.10.08. по 12.10.09. та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Декарт Метал Трейдінг", м. Луганськ, вул. Совєтская, 20-Б, ідентифікаційний код 32670855.

10.Дану ухвалу надіслати:

- кредитору;

- боржнику;

- Головному управлінню статистики у Луганській області;

- Артемівському ВДВС Луганського міського управління юстиції;

- Державному реєстратору - виконавчому комітету Луганської міської ради (з запитом);

- АКБ "Індустріалбанк" в особі Луганської філії (91000, м. Луганськ, вул. Леніна, 2);

- ТОВ "Фортуна - Банк" у м. Києві;

- Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

- Артемівському районному суду м. Луганська (до відома).

Явка повноважних представників сторін у підготовче засідання суду обов'язкова.

   Суддя                                                                                М.Ю. Ковалінас

          

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення12.10.2009
Оприлюднено21.10.2009
Номер документу5051900
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/72б

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 04.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 28.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 07.10.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 12.10.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 24.02.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 12.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 05.01.2009

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 01.12.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 24.10.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні