Ухвала
від 18.09.2015 по справі 530/1555/15-к
ЗІНЬКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Зіньківський районний суд в Полтавській області


38100, м. Зіньків, вул. Комунарська, 2а. Тел.3-24-41/факс 3-11-95

Копія

Справа № 530/1555/15-к

Номер провадження 1-в/530/63/15

У Х В А Л А

18.09.2015 р. м.Зіньків

Суддя Зіньківського районного суду Полтавської області ОСОБА_1 , розглянувши заяву Зіньківської центральної районної лікарні Полтавської області про зняття з ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 амбулаторної примусової прихіатричної допомоги,-

в с т а н о в и в:

Рішенням Зіньківського районного суду Полтавської області від 23.06.2015 року продовжено ОСОБА_2 амбулаторну примусову психіатричну допомогу на шість місяців.

17.09.2015 року Зіньківська центральна районна лікарня Полтавської області звернулася з заявою до суду про зняття ОСОБА_2 амбулаторної примусової психіатричної допомоги.

Суддя, вивчивши заяву та додатки до неї приходить до висновку, що заява Зіньківської центральної районної лікарні Полтавської області підлягає поверненню з таких підстав.

- з заяви незрозуміло чому Зіньківська центральна районна лікарня Полтавської області звертається до суду з заявою, оскільки відповідно до ст.514 КПК України розгляд питання про продовження, зміну чи припинення застосування примусових заходів медичного характеру здійснюється за поданням представника медичного закладу (лікаря-психіатра), де тримається дана особа, крім цього висновок лікарів, який мається в матеріалах справи є необґрунтований та складений лікарями ЛКК.

- з заяви незрозуміла причина зняття з ОСОБА_2 примусової психіатричної допомоги, додатки документів, що додані до заяви не завірені належним чином.

Відповідно до ч. 3,4 ст.514 КПК України розгляд питання про продовження, зміну чи припинення застосування примусових заходів медичного характеру здійснюється за поданням представника медичного закладу (лікаря-психіатра), де тримається дана особа, у передбаченому статтею95Кримінального кодексу України та статтею512цього Кодексу порядку. До подання додається висновок комісії лікарів-психіатрів, який обґрунтовує необхідність продовження, зміни або припинення застосування таких примусових заходів.Питання про продовження застосування примусового заходу медичного характеру, призначеного судовим рішенням суду іноземної держави стосовно особи, переданої в Україну в порядку, передбаченому статтями605-611цього Кодексу та міжнародними договорами України, вирішується за результатами судового розгляду.

Крім цього, з заяви незрозуміло в якому судочинстві звертається заявник ( як вказано в заяві позивач) до суду, в заяві відсутні посилання на норми процесуального права, разом з цим висновок лікарів є необґрунтованим, ні в заяві, ні у висновку відсутні дані, де амбулаторно проходить лікування ОСОБА_2 .

За вищевказаних обставин, заява Зіньківської центральної районної лікарні Полтавської області про зняття рішення суду ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 амбулаторної примусової прихіатричної допомоги підлягає поверненню.

На підстави викладеного та керуючись ст.ст. 314 КПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Заяву Зіньківської центральної районної лікарні Полтавської області про зняття рішення суду ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 амбулаторної примусової прихіатричної допомоги - повернути.

Суддя -

Дата ухвалення рішення18.09.2015
Оприлюднено17.03.2023
Номер документу50561456
СудочинствоКримінальне
Сутьзняття з ОСОБА_2 ІНФОРМАЦІЯ_1 амбулаторної примусової прихіатричної допомоги

Судовий реєстр по справі —530/1555/15-к

Ухвала від 18.09.2015

Кримінальне

Зіньківський районний суд Полтавської області

Дем'янченко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні