Ухвала
від 15.04.2011 по справі 2а/0270/274/11
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД


У Х В А Л А

15 квітня 2011 р. Справа № 2а/0270/274/11

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Дончик В.В., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю В«Торговий Дім В«Стрижавський кар’єрВ» про розстрочення виконання постанови ОСОБА_1 окружного адміністративного суду від 15.02.2011 року у справі за позовом Управління пенсійного фонду України у ОСОБА_1 районі до Товариства з обмеженою відповідальністю В«Торговий Дім В«Стрижавський кар’єрВ» про стягнення заборгованості по сплаті страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування

в с т а н о в и в :

14 квітня 2011 року до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду надійшла зазначена заява.

Відповідно до частини 1 статті 263 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, що видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження - із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення.

Частиною 2 цієї ж статті, встановлено, що суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі.

Ознайомившись з зазначеною письмовою заявою та доданими до неї матеріалами вважаю, що вона підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, що є підставою для призначення заяви до судового розгляду.

Керуючись статтею 263 КАС України суд, -

у х в а л и в :

Призначити до розгляду заяву Товариства з обмеженою відповідальністю В«Торговий Дім В«Стрижавський кар’єрВ» про розстрочення виконання постанови ОСОБА_1 окружного адміністративного суду від 15.02.2011 року у справі за позовом Управління пенсійного фонду України у ОСОБА_1 районі до Товариства з обмеженою відповідальністю В«Торговий Дім В«Стрижавський кар’єрВ» про стягнення заборгованості по сплаті страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування у судове засідання на 22 квітня 2011 р. о 09:00 год. в залі судового засідання № 5 ОСОБА_1 окружного адміністративного суду м.Вінниця, вул. Островського 14.

Викликати в судове засідання осіб, що беруть участь у справі, та державного виконавця.

У разі представництва сторін довіреними особами надати в судовому засіданні оригінали або належним чином засвідчені копії довіреностей представників, оформлені відповідно до вимог КАС України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя /підпис/ ОСОБА_2

Копія вірна:

Суддя:

Секретар:

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.04.2011
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50609931
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/274/11

Постанова від 15.02.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 15.04.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 22.04.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

Ухвала від 26.01.2011

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Дончик Віталій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні