Ухвала
від 02.09.2015 по справі 195/1173/15-ц
ТОМАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 195/1173/15-ц

У Х В А Л А

про забезпечення позову

02.09.2015 року с-ще Томаківка Дніпропетровської області

Суддя Томаківського районного суду Дніпропетровської області Омеко М.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2про зобов’язання не перешкоджати у здійсненні посадових обов’язків.

За твердженням позивача відповідачка без його відома розпродує продукцію та активи ПСП «АФ «Коман», розпоряджається коштами та банківськими рахунками підприємства на свою користь .

ОСОБА_1 поданій до суду належним чином оформленій заяві просить в порядку забезпечення позову накласти арешт на банківські рахунки, сільськогосподарську продукцію, паливно-мастильні матеріали, транспортні засоби та сільськогосподарську техніку підприємства на час розгляду справи в суді, оскільки необхідність вжиття заходів забезпечення позову пов'язана насамперед з усуненням можливих наслідків порушення моїх прав, як засновника та директора підприємства, збереженням майна, не допущення його розтрати зі сторони відповідачки у власних інтересах.

Арештоване майно за описом під розписку передати на зберігання виконавчому органу ПСП «АФ «Коман».

Колишня печатка ПСП «АФ «Коман» також знаходиться у відповідачки, про що вона повідомила позивачу останнім часом. Для уникнення можливого вчинення нікчемних правочинів така печатка підприємства підлягає знищенню, оскільки позивачем, як директором було замовлено та виготовлено нову печатку підприємства після того, як відповідачка повідомила його про її зникнення.

Заява ОСОБА_1 П.Т. підлягає задоволенню.

Відповідно до ст. 151 ЦПК України забезпечення позову за заявою осіб, які бе руть участь у справі, допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо не вжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим вико нання рішення суду.

Майно у вигляді печатки ПСП «АФ «Коман», банківських рахунків, сільськогосподарської продукції, паливно-мастильних матеріалів, транспортних засобів та сільськогосподарську техніку підприємства котрі знаходяться за місцем фактичного розташування активів підприємства, по вул. Червоногвардійській 56 Б с. Чумаки Томаківського району Дніпропетровської області.

Все зазначене дає підстави припускати, що невжиття заходів забезпечення позову може утруднити або зробити неможливим виконання рішення суду. Тому на спірне майно, зазначене позивачем, яке знаходиться за адресою вул. Червоногвардійській 56 Б с. Чумаки Томаківського району Дніпропетровської області, необхідно накласти арешт.

Керуючись ст. ст. 151-153 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

Задовольнити заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову.

Накласти арешт на наступне майно, на банківські рахунки та вклади, сільськогосподарську продукцію, паливо-мастильні матеріали, транспортні засоби та сільськогосподарську техніку Приватного сільськогосподарського підприємства «Агрофірма «Коман», код ЄДРПОУ: 33892915, за місцем фактичного розташування активів підприємства, по вул. Червоногвардійській 56Б, с. Чумаки Томаківського району Дніпропетровської області.

ОСОБА_2 передати виконавчому органу ПСП «АФ «Коман» в особі директора ОСОБА_1, колишню печатку даного підприємства для зберігання, до вирішення загальними зборами засновників ПСП «АФ «Коман» питання про утворення комісії для знищення такої печатки.

Копію ухвали для виконання направити відділу Державної виконавчої служби Томаківської районного управління юстиції.

Ухвала про забезпечення позову підлягає негайному виконанню в порядку виконування судових рішень.

Копію ухвали суду після її виконання направити ОСОБА_2 Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до апеляційного суду Дніпропетровської області через суд першої інстанції шляхом подачі в 5-денний строк з дня проголошення ухвали заяви про апеляційне оскарження і поданням після цього протягом 10 днів апеляційної скарги, з подачею її копії до апеляційної інстанції або в порядку ч.4 ст. 295 ЦПК України.

Суддя: ОСОБА_3

СудТомаківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення02.09.2015
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50827216
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —195/1173/15-ц

Ухвала від 20.11.2015

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 11.11.2015

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 27.10.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Свистунова О. В.

Ухвала від 27.10.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Свистунова О. В.

Ухвала від 02.09.2015

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

Ухвала від 15.09.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Свистунова О. В.

Ухвала від 15.09.2015

Цивільне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Свистунова О. В.

Ухвала від 31.08.2015

Цивільне

Томаківський районний суд Дніпропетровської області

Омеко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні