Ухвала
від 07.11.2014 по справі 804/18099/14
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КОПІЯ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

07 листопада 2014 р. 804/18099/14

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Юрков Е.О., перевіривши матеріали позовної заяви Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ресторан академія" про накладання арешту на кошти, -

в с т а н о в и в:

До Дніпропетровського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ресторан академія» з вимогою накласти арешт на кошти та інші цінності, що знаходяться в установах банків: «АТ ОСОБА_1 Аваль» (МФО 380805) та ПАТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299) Товариства з обмеженою відповідальністю «Ресторан академія» (код ЄДРПОУ 31045649) з метою погашення податкової заборгованості у сумі 15074,47 грн.

Відповідно до п.3 ч.1 ст. 107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Судом встановлено, що позовна заява подана без додержання вимог, встановлених ст. 106 КАС України, з огляду на наступне.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги, позивач зазначає докази, про які йому відомо і які можуть бути використані судом.

Як вбачається із матеріалів адміністративного позову, позивачем було додано до матеріалів позову лише Довідку Державної інспекції сільського господарства в Дніпропетровській області щодо відсутності інформації про реєстрацію сільськогосподарської техніки за ТОВ «Ресторан академія» станом на 25.03.2013р., проте не було надано інших доказів відсутності майна у відповідача на час звернення із адміністративним позовом до суду, а саме: офіційних довідок відповідних установ щодо відсутності/наявності у відповідача земельних ділянок, будинків, квартир чи іншого нерухомого майна, транспортних засобів та, в разі їх наявності, довідки про їх балансову вартість.

За таких обставин позовна заява підлягає залишенню без руху з наданням позивачу строку для усунення недоліків.

Недоліки позовної заяви можуть бути усунені шляхом подання до суду: офіційних довідок відповідних установ щодо відсутності/наявності у відповідача земельних ділянок, будинків, квартир чи іншого нерухомого майна, транспортних засобів та, в разі їх наявності, довідок про їх балансову вартість станом на час звернення із позовною заявою до суду.

Відповідно до ч.1 ст.108 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху і встановлює строк для їх усунення.

На підставі викладеного, керуючись ст. 106-108, 165, 181 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

у х в а л и в:

Позовну заяву Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Дніпропетровська Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ресторан академія" про накладання арешту на кошти залишити без руху.

Встановити позивачу строк до 27 листопада 2014 р. для усунення недоліків, а саме: позивачу необхідно надати до суду довідки відповідних установ щодо відсутності/наявності у відповідача земельних ділянок, будинків, квартир чи іншого нерухомого майна, транспортних засобів та, в разі їх наявності, довідки про їх балансову вартість станом на час звернення із позовною заявою до суду.

В разі невиконання ухвали і не усунення недоліків до вказаного строку позовна заява буде вважатися неподаною і буде повернута особі, яка подала позов.

Копію ухвали направити позивачу.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд в порядку та в строки, встановленні статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя ОСОБА_2

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.11.2014
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50899150
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/18099/14

Ухвала від 07.11.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 13.01.2015

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Ухвала від 01.12.2014

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні