Ухвала
від 16.05.2011 по справі 2а/0470/5348/11
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

копія У Х В А Л А

10 травня 2011 р. Справа № 2а/0470/5348/11 Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Юрков Е.О., розглянувши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська до Товариства з обмеженою відповідальністю комерційна фірма «Китайський Братський Союз» про припинення юридичної особи , -

ВСТАНОВИВ:

06 травня 2011 року Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська звернувся до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Китайський Братський Союз» про припинення юридичної особи.

Враховуючи, що даний позов підсудний суду, підстав для його повернення або відмови у відкритті провадження у справі не має, суддя вважає за необхідне відкрити провадження у справі та призначити справу до розгляду у скороченому провадженні.

Керуючись ст.ст. 104-107, 110, 183 2 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі 2а/0470/5348/11 за позовом Державної податкової інспекції у Жовтневому районі м. Дніпропетровська до Товариства з обмеженою відповідальністю «Китайський Братський Союз» про припинення юридичної особи.

Призначити справу до розгляду у скороченому провадженні у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Чекмарьова, 5, зала № 1.

Справа розглядатиметься суддею Юрковим Е.О. одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Запропонувати відповідачу подати до суду письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються або заяву про визнання позову у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали, шляхом подання їх до канцелярії суду, якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача.

Справа буде розглянута у порядку скороченого провадження не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову.

У разі якщо протягом семи днів з дня закінчення десятиденного строку подачі відповідачем заперечення проти позову та необхідних документів або заяви про визнання позову, до суду не надійшло заперечення відповідача, справа буде розглянута у порядку скороченого провадження не пізніше трьох днів з дня закінчення строку на подання заперечення.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) ОСОБА_1 З оригіналом згідно Суддя ОСОБА_1

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.05.2011
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50899691
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0470/5348/11

Ухвала від 16.05.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

Постанова від 31.05.2011

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Юрков Едуард Олегович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні