Ухвала
від 17.09.2015 по справі п/811/2439/15
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

17 вересня 2015 року Справа № П/811/2439/15

Кіровоградський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді: Притули К.М.,

при секретарі: Потєхіній І.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Кіровограді справу за позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до сільськогосподрського товариства з обмеженою відповідальністю "Обрій" про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області звернулось до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом в якому просить до повного усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, застосувати заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Обрій» (ЄДРПОУ 30797971) шляхом зобов'язання даного товариства зупинити експлуатацію будівель зерноскладу, зерноскладу (із двоскатною кришею та дерев'яними балками та обрешіткою), пункту технічного обслуговування, будівлі охорони та будівлі механізатора СТОВ «Обрій», що розташовані за адресою: Кіровоградська область, Добровеличківський район, с. Піщаний Брід, вул. Карла Маркса та опечатати (опломбувати) вхідні двері, ворота до вказаних будівель.

В судовому засіданні представником позивача було заявлено клопотання про відмову від позовних вимог.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.157 КАС України суд закриває провадження у справі якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом.

Підстав для не прийняття відмови від позову судом не встановлено.

На підставі викладеного, керуючись ст. 157 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Провадження у справі за адміністративним позовом Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області до сільськогосподрського товариства з обмеженою відповідальністю "Обрій" про застосування заходів реагування - закрити.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги в 5-денний строк з дня постановлення ухвали, а особою, без виклику якої було постановлено ухвалу - в той же строк з дня отримання нею копії ухвали.

Дата складання та підписання ухвали в повному обсязі 21 вересня 2015 року.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення17.09.2015
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50901520
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —п/811/2439/15

Ухвала від 17.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 17.09.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 25.08.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 10.08.2015

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні