Ухвала
від 17.09.2012 по справі 2а-7522/12/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

17 вересня 2012 року № 2а-7522/12/2670

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Амельохіна В.В., при секретарі Грабовському В.А., розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача щодо призначення експертизи в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю «ОСОБА_1 Комодітіз Україна ЛТД» доОкружної державної податкової служби -центрального офісу з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби провизнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення від 17.01.2012р., за участю:

позивача -ОСОБА_2 ОСОБА_3І, ОСОБА_4М

відповідач -ОСОБА_5

прокуратури- - ОСОБА_6

В С Т А Н О В И В:

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОСОБА_1 Комодітіз Україна ЛТД»звернулось з позовом до Окружної державної податкової служби -центрального офісу з обслуговування великих платників податків Державної податкової служби про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення від 17.01.2012р.

Ухвалою суду від 05 червня 2012 року відкрито провадження в адміністративній справі та призначено справу до судового розгляду.

В ході судового розгляду позивачем заявлено клопотання про призначення судової експертизи.

В судовому засіданні 17 вересня 2012 року представник позивача підтримав заявлене клопотання.

Представник відповідача заявлене клопотання залишив на розсуд суду.

Відповідно до статті 81 Кодексу адміністративного судочинства України для з'ясування обставин, що мають значення для справи і потребують спеціальних знань у галузі науки, мистецтва, техніки, ремесла тощо, суд може призначити експертизу. Особи, які беруть участь у справі, мають право подати суду питання, на які потрібна відповідь експерта. Кількість і зміст питань, за якими має бути проведена експертиза, визначаються судом. Суд повинен вмотивувати відхилення питань осіб, які беруть участь у справі. Особи, які беруть участь у справі, мають право просити суд призначити експертизу і доручити її проведення відповідній експертній установі або конкретному експерту. Якщо сторони домовилися про залучення експертами певних осіб, суд повинен призначити їх відповідно до цієї домовленості. Якщо проведення експертизи доручено експертній установі, її керівник має право доручити проведення експертизи одному або кільком експертам, якщо судом не визначено конкретних експертів, у разі потреби - замінити виконавців експертизи, заявити клопотання щодо організації проведення досліджень поза межами експертної установи. В ухвалі про призначення експертизи суд попереджає експерта про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий висновок та за відмову без поважних причин від виконання покладених на нього обов'язків.

Згідно з пунктом 3 частини другої статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України суд має право зупинити провадження у справі в разі призначення судом експертизи -до одержання її результатів.

Розглянувши дане клопотання та заслухавши пояснення представників сторін, суд відмовляє в його задоволенні з огляду на те що воно є передчасним та не достатньо обґрунтованим, у зв'язку з тим, що судом не досліджені у повному обсязі матеріали на підставі яких проведенні перевірки, копії актів зустрічних звірок, витяги щодо співставлення баз даних стосовно контрагентів позивача, копії первинно-бухгалтерської документації на підставі яких складено акти перевірок наступних юридичних осіб: ВАТ «Затишанське ХПП», ТОВ «Франко - Транспорт», ТОВ «Шторм», ТОВ «Агро - Гелеос», ПП «Астра БП», ТОВ «Іс-Трейд», ПП. «Південь-Агросервіс», ТОВ «Миколаїв-Будконсультсервіс», ТОВ «КФ Гром ЛТД»., не допитані в якості свідків керівники вищизазначених юридичних осіб.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 81, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відмовити в задоволені клопотання Товариству з обмеженою відповідальністю «ОСОБА_1 Комодітіз Україна ЛТД »про призначення судової експертизи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Амельохін

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення17.09.2012
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50923913
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-7522/12/2670

Ухвала від 17.09.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

Ухвала від 17.09.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

Ухвала від 14.04.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Ухвала від 11.06.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Острович С.Е.

Ухвала від 13.05.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Ухвала від 24.12.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Вербицька О.В.

Постанова від 26.11.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Постанова від 26.11.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Ухвала від 16.04.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Пилипенко О.Є.

Постанова від 24.10.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Амельохін В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні