Ухвала
від 27.04.2010 по справі 12/36-606
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"27" квітня 2010 р.Справа № 12/36-606 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

у складі судді Френдій Н.А.

Розглянув матеріали справи

за позовом відкритого акціонерного товариства "Львівобленерго ", вул. Козельницька , 3, м. Львів,79026

до товариство з обмеженою відповідальністю "Вікторія Транс", вул. С. Стрільців, 3,Тернопіль,46001

За участю представників від:

позивача: ОСОБА_1 -представник (довіреність №502-6598/2 від 30.12.09р.);

відповідача: не з'явився.

В розпочатому судовому засіданні учаснику судового процесу роз'яснено права і обов'язки сторін, передбачені ст.ст.20, 22, 81-1 ГПК України.

Суть справи:

Відкрити акціонерне товариство "Львівобленерго" звернулося до господарського суду Тернопільської області із позовом про стягнення із товариства з обмеженою відповідальністю "Вікторія Транс" 5293грн.61коп. -недорахованої електричної енергії.

Представник позивача в судовому засіданні позовні вимоги підтримав в повному обсязі, також зазначив суду, що надання доказів надіслання відповідачу повідомлень, які витребовувались ухвалою суду від 08.04.10р. немає можливості, оскільки вони вручались відповідачу наручно, разом з тим, повідомив суду, що відповідач самовільно підключився до електропередавальної організації, в наслідок чого споживання електричної енергії відбувалося поза обліком, що стало порушенням умов договору,про що був складений відповідний акт.

Відповідач відзиву на позов не надав, в судове засідання не з'явився, при цьому ухвала про порушення провадження по справі від 08 квітня 2010 року, яка була направлена відповідачу на адресу зазначену позивачем у позовній заяві, а саме: вул. Січових Стрільців, 3, м. Тернопіль, повернута, повернута поштовим відділенням (довідка ф.20) із відміткою "за зазначеною адресою не проживає.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши пояснення представника позивача, приймаючи до уваги, що відповідач відзиву на позов суду не надав, його повноважний представник в судове засідання не з"явився, оскільки не отримував ухвали про порушення провадження по справі, тому суд з метою встановлення всіх обставин справи, об'єктивному та неупередженому розгляду спору, для забезпечення принципу змагальності, реалізації прав сторін на повне та об'єктивне встановлення всіх обставин справи та для надання можливості відповідачу скористатись своїм конституційним правом на захист, вважає за необхідне відкласти розгляд справи, при цьому вчинити запит у Головне управління статистики в Тернопільській області щодо даних реєстрації відповідача.

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст.69, 77, 86 ГПК України, господарський суд

У Х В А Л И В:

1. Розгляд справи відкласти на 25.05.2010р. на 11год.45хв. (зал судових засідань №1, 4 поверх).

2. Зобов'язати сторони до дня розгляду справи надати суду:

Позивача:

-- довідку про включення відповідача до ЄДРПОУ станом на травень 2010 року.

Відповідача:

-- документально обґрунтований відзив на позов

-- довідку про включення до ЄДРПОУ станом на травень 2010 року.

Суддя Н.А. Френдій

Дата ухвалення рішення27.04.2010
Оприлюднено28.09.2015
Номер документу50937894
СудочинствоГосподарське
Сутьпорушення провадження по справі, тому суд з метою встановлення всіх обставин справи, об'єктивному та неупередженому розгляду спору, для забезпечення принципу змагальності, реалізації прав сторін на повне та об'єктивне встановлення всіх обставин справи та для надання можливості відповідачу скористатись своїм конституційним правом на захист, вважає за необхідне відкласти розгляд справи, при цьому вчинити запит у Головне управління статистики в Тернопільській області щодо даних реєстрації відповідача. Враховуючи викладене та керуючись ст.ст.69, 77, 86 ГПК України, господарський суд

Судовий реєстр по справі —12/36-606

Ухвала від 27.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Френдій Н.А.

Ухвала від 08.04.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Френдій Н.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні