Ухвала
від 17.09.2014 по справі 816/3629/14
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження і

призначення справи до судового розгляду

17 вересня 2014 рокум. ПолтаваСправа № 816/3629/14

Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Гіглава О.В., в ході підготовчого провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Полтавської обласної державної адміністрації , треті особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2 інфраструктури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації, Конкурсний комітет по визначенню пасажирських перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Полтавської області Полтавської обласної державної адміністрації про визнання бездіяльності протиправною, визнання протиправними та скасування протоколів конкурсного комітету, розпоряджень, зобов'язання вчинити певні дії, -

В С Т А Н О В И В:

15 вересня 2014 року ОСОБА_1 звернувся до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Полтавської обласної державної адміністрації , треті особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2 інфраструктури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації, Конкурсний комітет по визначенню пасажирських перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Полтавської області Полтавської обласної державної адміністрації про визнання бездіяльності протиправною, визнання протиправними та скасування протоколів конкурсного комітету Полтавської обласної державної адміністрації та розпоряджень голови Полтавської обласної державної адміністрації, зобов'язання вчинити певні дії.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 17 вересня 2014 року провадження у справі за даним адміністративним позовом відкрито.

У відповідності до частини 2 статті 53 Кодексу адміністративного судочинства України якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Перевіривши матеріали адміністративної справи, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "АВА-ЕКСПРЕС", оскільки рішення у справі може вплинути на права та обов'язки даної особи.

Таким чином, під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відповідачу подати заперечення проти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування заперечень, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, сторонам направлено інформації, якими роз'яснено їхні процесуальні права і обов'язки, з'ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, а також вирішено інші питання, необхідні для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 53, 121 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Товариство з обмеженою відповідальністю "АВА-ЕКСПРЕС" (ідентифікаційний код 32166090, юридична адреса: АДРЕСА_1, 36000).

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Полтавської обласної державної адміністрації , треті особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача ОСОБА_2 інфраструктури та туризму Полтавської обласної державної адміністрації, Конкурсний комітет по визначенню пасажирських перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Полтавської області Полтавської обласної державної адміністрації про визнання бездіяльності протиправною, визнання протиправними та скасування протоколів конкурсного комітету, розпоряджень, зобов'язання вчинити певні дії.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду на 10:15 30 вересня 2014 року (за адресою: 36039, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26).

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя О.В. Гіглава

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.09.2014
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу50961344
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/3629/14

Ухвала від 22.03.2016

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Мойсюк М.І.

Ухвала від 17.09.2014

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Ухвала від 30.12.2014

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Бутенко В.І.

Ухвала від 02.12.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Бондар В.О.

Ухвала від 07.11.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Бондар В.О.

Постанова від 14.10.2014

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

Ухвала від 17.09.2014

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

О.В. Гіглава

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні