Ухвала
від 12.12.2013 по справі 2/229
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

12.12.2013 р. Справа№ 2/229

За скаргами: Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів та Публічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків на дії:Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, м.Львів у справі №2/229 за позовом : до відповідача: за зустрічним позовом: до відповідача : про Публічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків, Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів стягнення 4 893 236 грн.50 коп. заборгованості Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів Публічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків, визнання незаконними дій,-

Суддя Кітаєва С.Б.

Представники:

Від Скаржника 1: не з»явився;

Від Скаржника 2: ОСОБА_1 - представник, довіреність в матеріалах справи;

Від ВДВС: ОСОБА_2 - представник, довіреність в матеріалах справи.

Права та обов'язки згідно ст. ст. 20, 22 ГПК України суд роз'яснив представникам учасників судового процесу, які зВ»явилися в судове засідання. Заяви про відвід судді не надходили.

Суть спору : Господарським судом Львівської області розглядається скарга:

За скаргами: Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів та Публічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків на дії:Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, м.Львів у справі №2/229 за позовом : до відповідача: за зустрічним позовом: до відповідача : проПублічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків, Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів стягнення 4 893 236 грн.50 коп. заборгованості Приватного підприємства В«БірюзаВ» , м.Львів Публічного акціонерного товариства В«УкрСиббанкВ» , м.Харків, визнання незаконними дій,- Ухвалою суду від 02.12.2013 року скарги прийнято до розгляду та судове засідання призначено на 12.12.2013 року; вимоги до учасників судового процесу висвітлені в ухвалі суду

Ухвалою господарського суду Львівської області від 15 квітня 2013 року (суддя Мазовіта А.Б.) відмовлено в задоволенні скарг ПП В«БірюзаВ» та ПАТ В«УкрСиббанкВ» на дії Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції та скасовано заходи щодо зупинення реалізації арештованого майна в ході виконавчого провадження, вжиті ухвалою господарського суду Львівської області від 19 лютого 2013 року.

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від 28 травня 2013 року апеляційні скарги ПП В«БірюзаВ» та ПАТ В«УкрСиббанкВ» залишено без задоволення, ухвалу господарського суду Львівської області від 15 квітня 2013 року - без змін.

Постановою Вищого господарського суду України від 6 листопада 2013 року частково задоволено касаційну скаргу ПАТ В«УкрСиббанкВ» на постанову Львівського апеляційного господарського суду від 28 травня 2013 року за скаргами ПП В«БірюзаВ» та ПАТ В«УкрСиббанкВ» на дії Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції у справі господарського суду Львівської області за позовом ПАТ В«УкрСиббанкВ» до ПП В«БірюзаВ» про стягнення суми, скасовано постанову Львівського апеляційного господарського суду від 28 травня 2013 року та ухвалу господарського суду Львівської області від 15 квітня 2013 року, справу направлено до господарського суду Львівської області на новий розгляд в іншому складі суду.

Враховуючи зазначені обставини, розпорядженням керівника апарату суду призначено повторний автоматичний розподіл справи . За результатами автоматичного розподілу визначено суддю Кітаєву С.Б. для нового розгляду справи.

У судове засідання 12.12.2013 року з»явився представник Скаржника 2 - Публічне акціонерне товариство «Укрссибанк» та представник Личаківського ВДВС ЛМУЮ. Приватне підприємство «Бірюза» явку повноважного представника не забезпечив. Крім того, ухвалою суду від 03.12.2013 року відповідно до ст. 30 ГПК України було залучено до участі в судовому процесі та викликано в судове засідання П.ОСОБА_3 та п.Семківа В.З. Однак, зазначені особи явку повноважних представників не забезпечили, вимоги ухвали суду не виконали, про причини неявки та не виконання вимог ухвали суду не повідомили, хоча були належним чином повідомлені про дату, час та місце проведення судового засідання.

Станом на 12.12.2013 року учасники судового процесу вимог, згідно ухвали суду від 02.12.2013 року не виконали у повному обсязі та витребуваних судом документів не подали, хоча були належним чином повідомлені про дату, час та місце проведення судового засідання, про що свідчать матеріали справи.

За наведених вище обставин, у зв'язку із неявкою в судове засідання представника Скаржника 1 та невиконанням учасниками судового процесу вимог ухвали суду та для надання можливості їм скористатися процесуальними правами, згідно ст.22 ГПК України, суд вбачає за доцільне відкласти розгляд справи, в межах строків, встановлених ст. 69 ГПК України.

Керуючись ст.ст.77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

У Х В А Л И В :

1 .Розгляд справи відкласти на : 24.01.14 р . на 11:00.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: вул.Личаківська, 128, 5-й поверх, кабінет № 502.

2. Сторонам - у зв'язку із запровадженням автоматизованої системи документообігу у господарському суді, з метою належної реєстрації та своєчасного передання таких матеріалів до судді, кореспонденцію до суду подати за три дні до судового засідання, з реєстрацією у канцелярії суду (1-й поверх).

3. Викликати в судове засідання представника Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції.

4 . Витребувати від Личаківського відділу державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції для огляду матеріали виконавчого провадження ВП №24032865; надати до справи копії документів з матеріалів виконавчого провадження станом на даний час.

5 .Викликати у судове засідання субВ»єкта оціночної діяльності ОСОБА_3 для дачі пояснень щодо звіту про оцінку торгово-адміністративного приміщення, загальною площею 712,2 кв.м., що знаходиться за адресою м.Львів, вул.Зелена,44 від 12.11.2012 року.

6 . Викликати у судове засідання виконуючого обовВ»язки директора ПП В«Західний експертно-консалтинговий центрВ» ОСОБА_4 для дачі пояснень щодо рецензії №13/12/12 від 25.12.2012 року на звіт про оцінку торгово-адміністративного приміщення, загальною площею 712,2 кв.м., що знаходиться за адресою м.Львів, вул..Зелена,44 від 12.11.2012 року.

7.Зобов'язати Личаківський відділ державної виконавчої служби Львівського міського управління юстиції, повторно, в порядку та в строки встановлені п.2 даної ухвали:

1 . подати обґрунтоване документально та з посиланням на чинне законодавство пояснення стосовно: дотримання вимог нормативно-правових актів з оцінки майна під час проведення оцінки, застосування знижувальних коефіцієнтів до визначення ринкової вартості майна, дотримання порядку призначення державним виконавцем експерта, наявності у державного виконавця відділу державної виконавчої служби підстав для погодження проведення оцінки без огляду обВ»єкта оцінки.

8.ЗобовВ»язати субВ»єкта оціночної діяльності ОСОБА_3 , повторно, в порядку та в строки встановлені п.2 даної ухвали:

1. подати обґрунтоване документально та з посиланням на чинне законодавство пояснення стосовно: дотримання вимог нормативно-правових актів з оцінки майна під час проведення оцінки, застосування знижувальних коефіцієнтів до визначення ринкової вартості майна, дотримання порядку призначення державним виконавцем експерта тощо.

9.ЗобовВ»язати виконуючого обовВ»язки директора ПП В«Західний експертно-консалтинговий центрВ» ОСОБА_4, повторно, в порядку та в строки встановлені п.2 даної ухвали:

1. надати письмове, обґрунтоване пояснення по Рецензії №13/12/12 на Звіт про оцінку торгово-адміністративних приміщень, загальною площею 712,2 кв.м., за адресою: м.Львів, вул..Зелена, буд.14.

10. Скаржникам, повторно, в порядку та в строки встановлені п.2 даної ухвали:

- із врахуванням Постанови ВГСУ від 06 листопада 2013 року у справі №2/229 - додаткові пояснення, обґрунтування.

11.Скаржникам, Личаківському ВДВС ЛМУ, п.Гуцію Ю.М. та п.Семко В.З. явка в судове засідання з оригіналами документів обовВ»язкова .

12. Сторонам - наведений у цій ухвалі перелік доказів, що витребовуються від сторін, не є вичерпним. При цьому, сторони не обмежені в наданні додаткових доказів якими обґрунтовуються позовні вимоги або заперечення на позов.

Суд звертає увагу сторін , що відповідно до ст.ст.33,34 ГПК України кожна сторона повинна довести і підтвердити належними та допустимими доказами ті обставини, на які покликається в обґрунтування заявлених вимог чи заперечень на позов.

Суддя Кітаєва С.Б.

Дата ухвалення рішення12.12.2013
Оприлюднено30.09.2015

Судовий реєстр по справі —2/229

Постанова від 19.10.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Козир Т.П.

Ухвала від 27.09.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Козир Т.П.

Ухвала від 28.04.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Козир Т.П.

Ухвала від 20.02.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Козир Т.П.

Постанова від 14.12.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Бойко С.М.

Ухвала від 07.12.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Бойко С.М.

Ухвала від 28.11.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Бойко С.М.

Ухвала від 28.11.2016

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Бойко С.М.

Ухвала від 17.10.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мазовіта А.Б.

Ухвала від 10.10.2016

Господарське

Господарський суд Львівської області

Мазовіта А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні