Ухвала
від 22.11.2010 по справі 11/б-1264
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

"22" листопада 2010 р.Справа № 11/Б-1264 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

Кредитор: Управління Пенсійного фонду України в Теребовлянському районі Тернопільської області, вул. 22 січня,17 м. Теребовля Тернопільської області.

Боржник: Приватно-орендне підприємство "Урожай", с. Ілавче Теребовлянського району Тернопільської області.

Суддя: Сидорук А.М.

Суть справи: Постановою господарського суду Тернопільської області від 07 вересня 2010 року боржника: Приватно-орендне підприємство "Урожай", с. Ілавче Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 00953579 - визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру банкрута та ліквідатором банкрута призначено ОСОБА_1, вул. М. Грушевського, 4, м. Теребовля, Тернопільської області; ліцензія АВ № 158420 від 20.11.2006 року, видана Державним департаментом з питань банкрутства.

Відповідно до п. 10-12 ст.3-1 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» від ліквідатора банкрута: приватно-орендного підприємства "Урожай", с. Ілавче Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 00953579 -ОСОБА_1 надійшло клопотання про затвердження оплати праці ліквідатора.

Розглянувши подане клопотання, суд встановив:

У відповідності до ст. 3-1 Закону України В«Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутомВ» оплата послуг, відшкодування витрат арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) у зв'язку з виконанням ним своїх обов'язків здійснюються в порядку, встановленому цим Законом, за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, або за рахунок коштів кредиторів чи коштів, одержаних у результаті виробничої діяльності боржника. Оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за період від дня винесення господарським судом ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство і до дня першого засідання комітету кредиторів, на якому встановлюється розмір оплати послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого, здійснюється кредитором або боржником, за заявою якого порушено справу, у максимальному розмірі, визначеному цією статтею. Оплата послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) за кожен місяць здійснення ним своїх повноважень встановлюється та виплачується в розмірі, встановленому комітетом кредиторів і затвердженому господарським судом, якщо інше не встановлено цим Законом, але не менше двох мінімальних заробітних плат та не більше середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останні дванадцять місяців його роботи перед порушенням провадження у справі про банкрутство. Кредитори мають право встановлювати і виплачувати арбітражному керуючому за результатами його діяльності додаткову винагороду, розмір якої затверджується господарським судом.

На підставі наведеного, керуючись ст. 3-1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 86 Господарського процесуального кодексу України, гос подарський суд

УХВАЛИВ:

1. Розмір оплати праці ліквідатора банкрута: приватно-орендного підприємства "Урожай", с. Ілавче Теребовлянського району Тернопільської області; ідентифікаційний код 00953579 -ОСОБА_1, вул. М. Грушевського,4, м. Теребовля, Тернопільської області; ліцензія АВ № 158420 від 20.11.2006 року, видана Державним департаментом з питань банкрутства за здійснення нею своїх повноважень затвердити в розмірі двох мінімальних заробітних плат за кожен місяць роботи з 07 вересня 2010 р.

2. Ухвалу направити сторонам у справі та ліквідатору банкрута ОСОБА_1, вул. М. Грушевського, 4, м. Теребовля, Тернопільської області.

Суддя А.М. Сидорук

СудГосподарський суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.11.2010
Оприлюднено30.09.2015
Номер документу51057900
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/б-1264

Ухвала від 22.12.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 27.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 18.01.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

Ухвала від 22.11.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Сидорук А.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні