Постанова
від 20.03.2007 по справі 6/31-8/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/31-8/11

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом

          

20.03.07                                                                                          Справа№ 6/31-8/11

 Господарський суд  Львівської області у складі судді Гутьєвої В.В.

при секретарі Габаковській Х.В.

розглянув у попередньому засіданні матеріали справи за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю „Західторгпром”, м.Львів

про банкрутство: Товариства з обмеженою відповідальністю “Спецторгпроект”, м.Львів  

за участю представників:

від кредитора: Костюк В.В. –представник

від боржника: не з'явився

                                                                 ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю „Західторгпром”, м.Львів звернулося у суд із заявою про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю “Спецторгпроект”, м.Львів у порядку, встановленому ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”. Провадження у справі порушено 07.03.2007 р.

Представник кредитора у судове засідання з'явився, вимоги щодо визнання боржника банкрутом підтримав з підстав, викладених в заяві та подав клопотання про призначення ліквідатором у справі арбітражного керуючого Онушканича Я.В., яке суд вважає за можливе задоволити.

Заслухавши представника кредитора, дослідивши матеріали справи, суд вважає, що зібрано достатньо доказів для визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

З матеріалів справи вбачається, що ТзОВ „Спецторгпроет” зареєстроване виконавчим комітетом Львівської міської ради від 29.12.203 р., код ЄДРПОУ 32800671.

Безспірні вимоги кредитора становлять 125 021,22 грн.

Доказів погашення заборгованості на дату розгляду справи суду не подано.

Підприємство фактично припинило свою діяльність, рух коштів на рахунку відсутній, за юридичною адресою не знаходиться, керівні органи боржника відсутні.

На підставі наведеного та керуючись ст.22,34, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд –

                                                          ПОСТАНОВИВ:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю “Спецторгпроект” (79053, м.Львів, вул.Айвазовського, 12/68; код ЄДРПОУ 32800671) визнати банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

З дня прийняття постанови підприємницька діяльність банкрута припиняється, керівник банкрута звільняється з роботи у зв'язку з банкрутством підприємства, про що робиться запис у його трудовій книжці. Припиняються повноваження органів управління банкрута і повноваження власників майна.

Скасовуються арешти, накладені на майно боржника. Накладення нових арештів на майно банкрута не допускається.

        2. Призначити ліквідатором у справі арбітражного керуючого Онушканича Ярослава Васильовича, ліцензія Міністерства економіки України, серії АБ №271689 від 06.02.2006 р., який проживає за адресою:м.Львів, вул.Стрийська, 71б/3.

3.          Ліквідатору відповідно до ст.ст.23-34, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” здійснити ліквідаційну процедуру та подати звіт про виконану роботу і документально підтверджений баланс на затвердження суду у строк, встановлений ст.22 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

4.          Судове засідання призначити на 17.05.2007 р. о 10год. 00хв., яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області (м.Львів, вул.Личаківська, 128, каб.504).

6. Зобов'язати ліквідатора надати докази публікації оголошення про визнання боржника банкрутом; висновок щодо наявності ознак фіктивного банкрутства або доведення до банкрутства.

7. Участь у судовому засіданні представника кредитора та ліквідатора визнати обов'язковою.

   8. Копію постанови надіслати кредитору, банкруту, Львівському обласному відділу з питань банкрутства, ліквідатору банкрута, ДВС у Франківському р-ні м.Львова.   

Суддя                                                                                                        Гутьєва В.В.

Дата ухвалення рішення20.03.2007
Оприлюднено27.08.2007
Номер документу510964
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/31-8/11

Постанова від 20.03.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

Ухвала від 07.03.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гутьєва В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні