Ухвала
від 09.04.2013 по справі 461/4080/13-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/4080/13-к

Провадження № 1-кс/461/1586/13

У Х В А Л А

про тимчасовий доступ до речей і документів

09.04.2013 року м.Львів

слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова Юрків О.Р.,з участю старшого слідчого Ангеленюк А.-М.Ю., розглянувши клопотання старшого слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1-М.Ю. про надання тимчасового доступу до речей та документів ,-

в с т а н о в и в :

слідчим відділом Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12013150050000488 від 19.02.2013 року, щодо факту заволодіння службовими особами ТОВ В«Донбас ЗахідВ» та ТОВ В«ГранумВ» коштами ПАТ В«Універсал БанкВ» в сумі 20 000 000,00 грн., за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

Старший слідчий Су ГУМВС України в Львівській області Ангеленюк А.-М.Ю. за погодженням заступника прокурора Галицького району м. Львова ОСОБА_2 подав клопотання про надання тимчасового доступу до оригіналів усієї документації (виїмки), що стосується реалізації заставного майна, товарів в обороті, переданих ТОВ В«Донбас ЗахідВ» та ТОВ В«ГранумВ» в заставу ПАТ В«Універсал БанкВ» відповідно до договору застави товарів в обороті від 26.11.2007 року, а саме: оригіналів квитанцій, накладних, актів прийому-передачі, укладених договорів, угод, рахунків та виписок з банків за період часу з січня 2009 року по грудень 2012 року, які знаходяться у ТОВ В«ГранумВ» за адресою: Львівська область, Сокальський район, м.Сокаль, вул. Шевченка, 98.

Зважаючи на те, що існує реальна загроза зміни або знищення документів, дозвіл на тимчасовий доступ до яких просить слідчий, вважаю можливим, на підставі ч.2 ст.163 КПК України розглянути клопотання СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1-М.Ю. без виклику представника особи, у володінні якої вони можуть знаходитись.

Згідно ч.5 ст.163 КПК України слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної фізичної або юридичної особи; 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв’язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

Заслухавши пояснення слідчого, перевіривши матеріали клопотання, враховуючи наявність достатніх підстав вважати, що речі та документи перебувають у володінні юридичної особи, самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв’язку з яким подається клопотання, мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, а також можливість використання як доказів відомостей, що містяться в цих речах і документах, та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих речей і документів, вважаю, що клопотання підлягає до задоволення.

Керуючись ст.ст. 131, 132, 159, 162 - 166 КПК України ,-

у х в а л и в :

клопотання старшого слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1-М.Ю. про надання тимчасового доступу до речей та документів - задовольнити.

Зобов’язати ТОВ В«ГранумВ» надати (забезпечити) тимчасовий доступ до оригіналів усієї документації (виїмки), що стосується реалізації заставного майна, товарів в обороті, переданих ТОВ В«Донбас ЗахідВ» (код ЄДРПОУ: 22380575) та ТОВ В«ГранумВ» (код ЄДРПОУ: 32562266) в заставу ПАТ В«Універсал БанкВ» відповідно до договору застави товарів в обороті від 26.11.2007 року, а саме: оригіналів квитанцій, накладних, актів прийому-передачі, укладених договорів, угод, рахунків та виписок з банків за період часу з січня 2009 року по грудень 2012 року, які знаходяться у ТОВ В«ГранумВ» за адресою: Львівська область, Сокальський район, м.Сокаль, вул. Шевченка, 98 та надати можливість вилучення таких документів та інформації.

Строк дії ухвали 1 (один) місяць з дня її постановлення.

Роз’яснити ТОВ В«ГранумВ» , що у випадку невиконання цієї ухвали, слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку.

Контроль за виконанням ухвали покласти на старшого слідчого СВ Галицького РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1-М.Ю..

Ухвала остаточна, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя О.Р.Юрків.

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення09.04.2013
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51239365
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/4080/13-к

Ухвала від 09.04.2013

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні