Ухвала
від 26.11.2013 по справі 461/14504/13-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/14504/13-к

Провадження № 1-кс/461/5747/13

Галицький районний суд м.Львова

УХВАЛА

про надання тимчасового доступу до речей та документів

26.11.2013

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова Мисько Х.М., з участю прокурора Заходило Є.М., розглянувши клопотання заступника начальника відділу СУ ГУМВС України у Львівській області ОСОБА_1 про надання тимчасового доступу до речей і документів,

в с т а н о в и в :

слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42013150160000016 від 05 лютого 2013 року, зареєстрованому за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

Заступник начальника відділу СУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції ОСОБА_1 за погодженням із прокурором відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області ОСОБА_2, звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на тимчасовий доступ до з розпорядженням про надання можливості вилучення речей та документів, зокрема документів реєстраційної справи Корпорації В«Корпорація будівельних підприємств В«ЛьвівінвестбудВ» , код ЄДРПОУ 36312645, зареєстрованої за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, які перебувають у володінні Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Липинського, 54. Виконання ухвали просить покласти на заступника начальника відділу СУ ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції ОСОБА_1 або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останнього на працівників оперативних підрозділів ГУМВС України у Львівській області.

Відповідно до ч.2 ст.159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді, суду.

Згідно ч.7 ст.163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Заслухавши пояснення слідчого, думку прокурора, враховуючи, що вищезазначені дані можуть органу досудового розслідування та суду надати можливість отримати важливий речовий доказ та забезпечити проведення повного, швидкого та неупередженого розслідування, а тому клопотання на надання тимчасового доступу до документів слід задоволити частково, а саме надати тимчасовий доступ до документів з можливістю вилучення їх копій.

Керуючись ст.159-166 КПК України,

у х в а л и в :

клопотання задоволити частково.

Надати дозвіл на тимчасовий доступ з розпорядженням про надання можливості вилучення копій речей та документів, зокрема копій документів реєстраційної справи Корпорації В«Корпорація будівельних підприємств В«ЛьвівінвестбудВ» , код ЄДРПОУ 36312645, зареєстрованої за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, які перебувають у володінні Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Липинського, 54.

Виконання ухвали покласти на заступника начальника відділу СУ ГУМВС України у Львівській області підполковника міліції ОСОБА_1 або у відповідності до вимог ст. 40 КПК України за дорученням останнього на працівників оперативних підрозділів ГУМВС України у Львівській області.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення.

Роз'яснити наслідки невиконання ухвали, передбачені ст.166 КПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Мисько Х.М.

Дата ухвалення рішення26.11.2013
Оприлюднено01.10.2015
Номер документу51240692
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —461/14504/13-к

Ухвала від 26.11.2013

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні