Ухвала
від 19.08.2014 по справі 461/10046/14-к
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/10046/14-к

Провадження № 1-кс/461/4615/14

Галицький районний суд м.Львова

УХВАЛА

про надання дозволу на проведення обшуку

19.08.2014

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , за участю прокурора ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку,-

встановив:

слідчий СВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області ОСОБА_3 за погодженням прокурора прокуратури м. Львова ОСОБА_2 , звернувся в суд з клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку за місцем знаходження ЖБК «Апартаменти Захід»(ід. код за ЄДР 39206113), що за адресою: м. Львів, вул. Наливайка, 3, кім. №9 з метою відшукання і вилучення оригіналів документів щодо: заснування (створення) та функціонування вказаного кооперативу (установчі документи, рішення засновників, накази про призначення керівника), штатні розписи, трудові договори (інші угоди про працю), трудові книжки, посадові інструкції, книги наказів; правовідносин ЖБК «Апартаменти Захід» із ТОВ «ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ», іншими підприємствами, установами, організаціями щодо будівництва житлового кварталу «Набережний квартал» за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 34, 36, 38, набуття прав та розпорядження збудованими об`єктами житлової та нежитлової нерухомості, залучення коштів фізичних та юридичних осіб до таких правовідносин та подальшого руху цих коштів, у тому числі оригінали договорів, які укладались із фізичними/юридичними особами про спільну діяльність, підряд, інвестування, залучення пайових внесків тощо, додатки до таких угод, акти приймання передачі послуг, розписки про отримання коштів, бухгалтерські книги, та інші документи щодо виконання вказаних робіт, а також речей і предметів, які мають значення для кримінального провадження.

В обґрунтування внесеного клопотання покликається на те, що в провадженні СВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області перебуває кримінальне провадження №42014140030000032 від 26.06.2014, за фактом протиправного залучення ЖБК «Апартаменти Захід» внесків фізичних осіб до будівництва житлової нерухомості по вул. Пулюя у м. Львові. Враховуючи те, що наявні матеріали кримінального провадження дають підстави вважати, що за місцем знаходження ЖБК «Апартаменти Захід», що за адресою: м. Львів, вул. Наливайка, 3, кім.№9 можуть бути оригінали документів, які стосуються проведення робіт із проведення будівництва житлового кварталу за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 34, 36, АДРЕСА_1 , зокрема оригінали договорів, які укладались із фізичними особами про пайові внески, розписки про отримання коштів, бухгалтерські книги, посадові інструкції, книги наказів та інші документи, які мають значення для встановлення наявності чи відсутності фактів та обставин, що мають значення для кримінального провадження та підлягають доказуванню, просить клопотання задоволити.

Відповідно до ч.ч.1,2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб. Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді.

Заслухавши пояснення слідчого, прокурора, оглянувши матеріали кримінального провадження, вважаю, що клопотання підлягає до задоволення, а тому слід надати згоду на проведення обшуку.

Керуючись ст.234,235 КПК України,

ухвалив:

клопотання слідчого СВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області ОСОБА_3 задоволити.

Надати дозвіл на проведення обшуку за місцем знаходження ЖБК «Апартаменти Захід»(ід. код за ЄДР 39206113), що за адресою: м. Львів, вул. Наливайка, 3, кім. №9 з метою відшукання і вилучення оригіналів документів щодо: заснування (створення) та функціонування вказаного кооперативу (установчі документи, рішення засновників, накази про призначення керівника), штатні розписи, трудові договори (інші угоди про працю), трудові книжки, посадові інструкції, книги наказів; правовідносин ЖБК «Апартаменти Захід» із ТОВ «ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ», іншими підприємствами, установами, організаціями щодо будівництва житлового кварталу «Набережний квартал» за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 34, 36, 38, набуття прав та розпорядження збудованими об`єктами житлової та нежитлової нерухомості, залучення коштів фізичних та юридичних осіб до таких правовідносин та подальшого руху цих коштів, у тому числі оригінали договорів, які укладались із фізичними/юридичними особами про спільну діяльність, підряд, інвестування, залучення пайових внесків тощо, додатки до таких угод, акти приймання передачі послуг, розписки про отримання коштів, бухгалтерські книги, та інші документи щодо виконання вказаних робіт, а також речей і предметів, які мають значення для кримінального провадження.

Виконання ухвали слідчого судді Галицького районного суду м. Львова покласти на слідчого СВ ЛМУ ГУ МВСУ у Львівській області ОСОБА_3 .

Строк дії вказаної ухвали один місяць з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.08.2014
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу51300974
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —461/10046/14-к

Ухвала від 19.08.2014

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мисько Х. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні