Ухвала
від 15.08.2013 по справі 668/10636/13-к
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа №668/10636/13-к

15.08.2013 року слідчий суддя Суворовського районного суду м.Херсона Зубов О.С., при секретарі Хандусенко О.Є., за участю слідчого, розглянувши клопотання слідчого з ОВС СУ ФР ГУ Міндоходів у Херсонській області ОСОБА_1 по кримінальному провадженню №32013230000000170 за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України, про обшук житла чи іншого володіння особи,-

В С Т А Н О В И В:

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на обшук домоволодіння за адресою: Херсонська область, Білозерський район, с. Посад-Покровське, вул.. Воєнна, 15, яке належить на праві власності Управлінню Каналів Інгулецької зрошувальної системи (код ЄДРПОУ 01034142), з метою відшукування та вилучення незаконно виготовлених підакцизних товарів, підроблених марок акцизного збору, сировини, обладнання для незаконного виготовлення підакцизних товарів, первинної бухгалтерської документації щодо постачання чи зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв, подальшої реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, документів складського обліку, магнітних та електронних засобів зберігання та передачі інформації, які використовуються в діяльності підприємства, чорних записів, щодо такої діяльності, незаповнених бланків з відбитками печаток, а також інших предметів, документів і цінностей, які мають значення для встановлення істини у справі, а також тих, що заборонені в обігу, та можуть бути використані для виявлення інших злочинів.

Клопотання підлягає задоволенню, так як відповідно до ст.234 КПКУ слідчий у своєму клопотанні довів наявність достатніх підстав вважати, що: було вчинено кримінальне правопорушення, відшукуванні речі і документи мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, та вони можуть знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.234,235 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого - задовольнити.

Надати слідчому з ОВС СУ ФР ГУ Міндоходів у Херсонській області ОСОБА_1 дозвіл на обшук домоволодіння за адресою: Херсонська область, Білозерський район, с. Посад-Покровське, вул.. Воєнна, 15, якеналежить на праві власності Управлінню Каналів Інгулецької зрошувальної системи (код ЄДРПОУ 01034142), з метою відшукування та вилучення незаконно виготовлених підакцизних товарів, підроблених марок акцизного збору, сировини, обладнання для незаконного виготовлення підакцизних товарів, первинної бухгалтерської документації щодо постачання чи зберігання незаконно виготовлених алкогольних напоїв, подальшої реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, реєстрів отриманих та виданих податкових накладних, документів складського обліку, магнітних та електронних засобів зберігання та передачі інформації, які використовуються в діяльності підприємства, чорних записів, щодо такої діяльності, незаповнених бланків з відбитками печаток, а також інших предметів, документів і цінностей, які мають значення для встановлення істини у справі, а також тих, що заборонені в обігу, та можуть бути використані для виявлення інших злочинів.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення ухвали, тобто до 07 липня 2013 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_2

Дата ухвалення рішення15.08.2013
Оприлюднено27.09.2016
Номер документу51335284
СудочинствоКримінальне
Сутьобшук житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —668/10636/13-к

Ухвала від 15.08.2013

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Зубов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні