Ухвала
від 20.04.2015 по справі 668/4995/15-к
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа №668/4995/15-к

20.04.2015 слідчий суддя Суворовського районного суду м. Херсона ОСОБА_1 при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СУ УМВС України в Херсонській області ОСОБА_3 про проведення обшуку житла -

ВСТАНОВИВ:

СУ УМВС України в Херсонській області ОСОБА_4 проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 120142300000000688 з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 191 України.

Відповідно до матеріалів досудового розслідування, протягом 2013-2014 службові особи ДП «Херсонстандартметрологія», шляхом укладання фіктивних договорів на виконання робіт та надання послуг, зобов`язання по яким фактично не виконувалися, розтратили грошові кошти, що належали державному підприємству.

Допитаний в якості потерпілого в.о. генерального директора ДП «Херсонстандартметрологія» ОСОБА_5 показав, що в період з 2013 по жовтень 2014, колишній генеральний директор державного підприємства ОСОБА_6 та його заступник ОСОБА_7 , нехтуючи цільовим призначенням підприємства, безпідставно розтратили грошові кошти ДП «Херсонстандартметрологія», шляхом укладання договорів про надання послуг та виконання робіт з ПП « СВ-ГРУПП», ДП « Держтранс», ФОП ОСОБА_8 , ТОВ «Юридична компанія «Український правничий дім», ТОВ « ІНФРА СПЕКТР», ФОП ОСОБА_9 , ПАТ «Страхова компанія «Кремінь», ПАТ «Каховський механічний експериментальний завод», послуги за якими в дійсності не надавалися та роботи не виконувалися. Також повідомив, що документи які укладалися між ДП «Херсонстандартметрологія» та ТОВ «Юридична компанія «Український правничий дім», а саме договір № 23/10 від 23.10.2013 та акти виконаних робіт за даним договором на підприємстві відсутні.

В ході досудового розслідування встановлено, що ДП «Херсонстандартметрологія» (код ЄРДПОУ 02568348) відкрито розрахунковий рахунок № НОМЕР_1 у філії АТ «Укрексімбанк» в м. Херсоні за адресою: м. Херсон вул. Радянська, 46.

Під час досудового розслідування були надані дозволи на тимчасовий доступ до документів та їх вилучення, а саме: первинні документи між ДП «Херсонстандартметрологія» та ТОВ «Юриджична компанія «Український правничий дім» та актів виконаних робіт.

З відповідді директора ТОВ «Юриджична компанія «Український правничий дім» вбачається, що він не може надати частину документів через їх викрадення.

Слідчий вважає, що є підстави вважати, що директор «Юриджична компанія «Український правничий дім» умисно переховує від органів досудового розслідування документи , тому просять провести обшук за місцем фактичного перебування «Юриджична компанія «Український правничий дім» за адресою: м. Херсон, вул.. Суворова 38 оф. 2з метою відшукання первинної документації: договору про співпрацю від 23.10.2013 року, актів виконаних робіт, документів, що підтверджують надання послуг юридичного характеру ДП «Херсонстандартметрологія».

Згідно п.4 ч.5 ст. 234 КПКУ слідчий суддя відмовляє у задоволенні клопотання про обшук, якщо слідчий не доведе, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукуванні речі, документи або особи знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

Матеріали клопотання не містять в собі беззаперечних даних про наявність вважати, що відшукуванні документи можуть знаходитьсь за місцем фактичного перебування «Юриджична компанія «Український правничий дім» за адресою: м. Херсон, вул.. Суворова 38 оф. 2. В такому випадку, відсутні правові підстави для надання дозволу на проведення обшуку.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.234,235 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В

Відмовити у задоволені клопотання клопотання слідчого СУ УМВС України в Херсонській області ОСОБА_3 про проведення обшуку житла -

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення20.04.2015
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу51338883
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку житла

Судовий реєстр по справі —668/4995/15-к

Ухвала від 20.04.2015

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Рябцева М. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні