Ухвала
від 19.06.2015 по справі 668/7413/15-к
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХЕРСОНА

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа №668/7413/15-к

19.06.2015 року слідчий суддя Суворовського районного суду м.Херсона ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши внесене за кримінальним провадженням №32015230000000046 клопотання слідчого з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Херсонській області ОСОБА_3 про обшук житла чи іншого володіння особи

В С Т А Н О В И В:

Відповідно до клопотання та доданих матеріалів, службові особи ТОВ «ТАІС - Дістрібьюшн» (код ЄДРПОУ 38351958, юридична адреса м. Одеса, вул. Отамана Головатого, 73-А) використовують в господарській діяльності ряд складських приміщень на території м. Херсону, де здійснюється незаконне зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованої алкогольної продукції невстановленого походження.

В подальшому, незаконно виготовлена алкогольна продукція транспортується та збувається через низку суб`єктів підприємницької діяльності на території Херсонської області.

В ході проведення обшуку 27.03.2015 складських приміщень, які перебувають у користуванні ТОВ «ТАІС - Дістрібьюшн» виявлено фальсифіковану алкогольну продукцію, в пляшках з етикеткою виробника ТОВ «Одеський ЛГЗ» (код ЄДРПОУ 37872562), адреса: м. Одеса, вул. Сонячна, 5. Проведеною судовою експертизою спиртовмісних речовин (висновок № 650 від 05.05.2015 НДЕКЦ при УМВС України у Миколаївській області) вказана горілка за органолептичними показниками (наявний осад білого кольору, включення у вигляді волокон білого кольору) не відповідає вимогам діючого державного стандарту.

Також, проведеними оперативними заходами встановлено ряд суб`єктів м.Херсона, які на власних або орендованих складських приміщеннях здійснюють незаконне зберігання з метою подальшого збуту алкогольної продукції маркованої акцизними марками не встановленого зразка виробництва ТОВ «Одеський ЛГЗ». В подальшому, вказана незаконно виготовлена алкогольна продукція, незаконно транспортується та збувається через низку суб`єктів підприємницької діяльності на території Херсонської області.

Також встановлено, що за адресою: м. Херсон, вул. Некрасова, 2, ТОВ «Торговий дім «Маркет Груп» (код ЄДРПОУ 30142680) здійснює зберігання з метою подальшої реалізації фальсифікованих алкогольних напоїв виробництва ТОВ «Одеський ЛГЗ» маркованих марками акцизного податку не встановленого зразка.

Слідчий звернувся до суду з клопотанням про надання дозволу на обшук вказуючи, що за адресою: м. Херсон, вул. Некрасова, буд. 2 можуть знаходитися знаряддя вчинення злочину та інших предметів і речей, які можуть мати відношення до скоєння даного злочину.

Клопотання підлягає задоволенню, так як відповідно до ст.234 КПКУ слідчий у своєму клопотанні довів наявність достатніх підстав вважати, що: було вчинено кримінальне правопорушення, відшукуванні речі і документи мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах і документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, та вони можуть знаходяться у зазначеному в клопотанні житлі чи іншому володінні особи.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.234,235 КПК України, слідчий суддя

У Х В А Л И В

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Херсонській області ОСОБА_3 дозвіл на обшук приміщень та будівель, розташованих за адресою: м. Херсон, вул. Некрасова, буд. 2, які належать на праві власності ТОВ «Піраміда» та використовуються ТОВ «Торговий дім «Маркет Груп» (код ЄДРПОУ 30142680) , з метою відшукання та вилучення незаконно виготовлених підакцизних товарів, а також підакцизних товарів, маркованих марками акцизного податку невстановленого зразка, сировини, обладнання та фурнітури для їх незаконного виготовлення, підроблених марок акцизного збору, чорнових записів щодо здійснення незаконної діяльності, а також оригіналів первинних документів, які підтверджують факти придбання, зберігання, транспортування та подальшого збуту таких товарів.

Строк дії ухвали - один місяць з дня постановлення ухвали, тобто до 19 липня 2015 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяОСОБА_1

Дата ухвалення рішення19.06.2015
Оприлюднено21.03.2023
Номер документу51339317
СудочинствоКримінальне
Сутьобшук житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —668/7413/15-к

Ухвала від 19.06.2015

Кримінальне

Суворовський районний суд м.Херсона

Зубов О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні