Ухвала
від 27.03.2007 по справі 01/700
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРК АСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"27" березня 2007 р. Справа № 01/700

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., секр етаря судового засідання Олі йник І.С.,

за участю представників:

від ліквідатора: Тепла В.М. - п редставник за довіреністю,

розглянувши у відкритому с удовому засіданні в приміщен і господарського суду Черкас ької області матеріали справ и за заявою державної податк ової інспекції у Драбівськом у районі

до фермерського господарс тва “Козачко” с. Драбове - Ба рятинське, Драбівського райо ну, Черкаської області

про визнання банкрутом від сутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Черка ської області 07 лютого 2007 року за заявою кредитора порушив провадження у справі про бан крутство боржника.

Постановою господарського суду Черкаської області від 19 лютого 2007 року фермерське го сподарство “Козачко” с. Драб ове - Барятинське, Драбівськ ого району, Черкаської облас ті визнано банкрутом та відк рито ліквідаційну процедуру строком на шість місяців.

До суду з клопотання м про затвердження ліквідаці йного балансу, звіту ліквіда тора про проведену роботу по ліквідації фермерського гос подарства “Козачко” с. Драбо ве - Барятинське, Драбівсько го району, Черкаської област і звернувся ліквідатор.

В судовому засіданні встановлено, що майнові акти ви та майно відсутні, керівн і органи відсутні, заборгова ність не погашена.

Розглянувши матеріал и справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, а тако ж заслухавши ліквідатора, я ка ствердила, що виконані всі необхідні дії для встановле ння активів боржника і врахо вуючи, що за результатами лік відаційного балансу у боржни ка немає майна для задоволен ня вимог кредиторів необхідн о затвердити звіт ліквідатор а та ліквідаційний баланс, а б оржника, як юридичну особу лі квідувати.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону Укра їни „Про відновлення платосп роможності боржника або визн ання його банкрутом” господа рський суд припиняє провадже ння у справі про банкрутство , якщо затверджено звіт лікві датора в порядку, передбачен ому статтею 32 цього Закону.

Керуючись ст. 32 Закон у України „Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом”, суд -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт лік відатора державної податков ої інспекції у Драбівському районі та ліквідаційний бала нс фермерського господарств а “Козачко” с. Драбове - Баря тинське, Драбівського району , Черкаської області.

Ліквідувати фермерс ьке господарство “Козачко” с . Драбове - Барятинське, Драб івського району, Черкаської області, вул. Жовтнева,1, код ЄД РПОУ 32795610 як юридичну особу в зв 'язку із банкрутством.

Провадження по справі при пинити.

Суддя О.В. Чевгуз

Дата ухвалення рішення27.03.2007
Оприлюднено24.06.2010
Номер документу513661
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом від сутнього боржника

Судовий реєстр по справі —01/700

Ухвала від 27.03.2007

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні