Ухвала
від 17.06.2013 по справі 731/538/13-к
ВАРВИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 731/538/13-к

Провадження № 1-кс/731/56/13

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 червня 2013 року смт. Варва

Слідчий суддя Варвинського

районного суду Чернігівської області ОСОБА_1,

з участю секретаря Борсук А.В.,

слідчого СВ Варвинського

РВ УМВС ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Варва подане слідчим СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 та погоджене прокурором Рубаном О.Б. клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань № 120132600100000097 від 29.05.2013 року, за ознаками ст. 185 ч. 3 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

17 червня 2013 року слідчий СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться у володінні лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 5 комунального закладу охорони здоров'я Дніпродзержинської міської ради (код 37906554), що знаходиться за адресою: м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, пров. Леніна, 20-а, а саме: до журналу обліку листів непрацездатності, корінця листка непрацездатності серії АГГ № 295894, єдиного електронного реєстру виданих листків непрацездатності.

В обґрунтування клопотання слідчий посилається на те, що 28 травня 2013 року близько 21 години ОСОБА_3, ОСОБА_4 та ОСОБА_5 за попередньою змовою між собою групою осіб намагалися таємно викрасти з охоронюваної території газомірної установки «Богдани» ПАТ «Укрнафта» 3 830 кг нафти, проте злочин до кінця не довели, оскільки були викриті працівниками охорони. При цьому ОСОБА_5 з місця злочину зник, а 1 червня 2013 року надав по місцю роботи лікарняний лист серії АГГ № 295894, виданий лікарем лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 5 комунального закладу охорони здоров'я Дніпродзержинської міської ради ОСОБА_6.

У зв'язку з вищевикладеним слідчий вважає, що тимчасовий доступ до журналу обліку листків непрацездатності, корінця листка непрацездатності та єдиного електронного реєстру виданих листків непрацездатності мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадження та всебічного і об'єктивного проведення досудового слідства.

В судовому засіданні слідчий СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 клопотання підтримав та пояснив, що зазначена інформація необхідна для підтвердження або спростування причетності ОСОБА_5 до вчинення кримінального правопорушення.

На підставі ч. 2 ст. 163 КПК України слідчий суддя визнав за можливе проводити розгляд клопотання без виклику особи, у володінні якої знаходиться інформація, з огляду на наявність достатніх підстави вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення такої інформації.

Інформація, яка знаходиться у володінні лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 5 комунального закладу охорони здоров'я Дніпродзержинської міської ради сама по собі або в сукупності з іншими речами чи документами кримінального провадження, у зв'язку з яким подається клопотання, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, які підлягають доказуванню, зокрема для встановлення осіб, які вчинили або можуть бути причетними до вчинення крадіжки, та в подальшому може сприяти розкриттю кримінального правопорушення. У зв'язку з цим вважаю за доцільне надати слідчому СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 тимчасовий доступ до журналу обліку листків непрацездатності, корінця листка непрацездатності, єдиного електронного реєстру виданих листків непрацездатності зазначеної лікувальної установи.

Керуючись ст. ст. 159-164, 166 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання слідчого СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 про тимчасовий доступ до речей і документів задовольнити.

Надати слідчому СВ Варвинського РВ УМВС України в Чернігівській області ОСОБА_2 тимчасовий доступ до журналу обліку листків непрацездатності, корінця листка непрацездатності серії АГГ № 295894, єдиного електронного реєстру виданих листків непрацездатності, які знаходяться у володінні лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 5 комунального закладу охорони здоров'я Дніпродзержинської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги №2» (код 37906554), за адресою м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, провулок Леніна, 20-а.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей та документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей та документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей та документів.

Ухвала залишається в силі протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Варвинського

районного суду ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення17.06.2013
Оприлюднено02.10.2015
Номер документу51373652
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —731/538/13-к

Ухвала від 17.06.2013

Кримінальне

Варвинський районний суд Чернігівської області

Семенченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні